Resepsiyondaki bey efendi...
Resepsiyondaki bey efendi dışında hiç kimseden memnun kalmadım yemekler kötü ve hijyenik değil. Otelden ayrılacağım gün kat görevlisi odamızı tıklatmadan odamıza girdik ve biz şok olduk. Yorumlar çok kötü.
Çok Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Yemekler lezzet ve çeşit yoktu. Değişik kokuyordu ve bayattı.
Her şey dahil bir otelde havlu...
Her şey dahil bir otelde havlu olmaz mı, terlik olmaz mı, temizlik sıfır. Zaten çaydanlık kazanları bile kötü denizden geldik duş alıcaz su yok, sabah güneş enerjisiyle çalışıyor duş alamazsın akşam güneş enerjisi altıdan sonra bitiyor su yok yine. Konumu güzeldi, fena değildi.
Kötü
3,5
Tavsiye etmiyor
Yemek bölümün de kediler vardı bizle masaya çıkıyordu. Yemekler de çeşit vardı.
Havlulara yüzümüzü silemedik. Peçete aldık resmen bu yüzden oda genişliği iyiydi.
YÜZME
Havuz çok pisti. Denizi kullandım. Denizi temizdi.
HİZMET
Acaba bu müşteri mi personel mi fark edemedim. Personel gerekli kıyafetleri giymiyordu. Hoş geldin dediler iyi güzel ancak havlu istedik siz getirirceksiniz biz vermiyoruz. Televizyon bozuk tamir isityoruz etmiyorlar.
Her gün tavuk çıkıyordu. Yiyecekler lezzetli değildi. Ürün kalitesi ortaydı. İçecek kalitesi ortaydı. Çeşitlilik de kötüydü. Damak tadıma uygun değildi. Olumlu görüşüm yiyeceklerle ilgili yok.
Oda küçücük nenemin yatağı ondan ...
Oda küçücük nenemin yatağı ondan hoş odaya sadece bı şampuan koymuslar 40 yıllık havluları getiriyorlar sürekli aynı yemekler çeşit yok mide bulandırıcı.