Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
12355924Mayıs 2022
Çift
Mayıs
2022
Etstur
Çift
Animator ekibinin enerjisi çok...
Animator ekibinin enerjisi çok iyidi. Üst katimizin teras olması ve yalıtımın çok iyi olmamasından dolayı yukarida yürüyen insanların atak sesleri çok rahatsız ediciydi. Denizi taşlı, sevmedim. Denize girdiğinizde yüzme bilmiyorsanız kayalıklar ayağınıza zarar verebilir. Spa dan hiç memnun kalmadım. Masaj paketini kesinlikle almayın, paranız çöpe gider.
Gayet güzel bir tatil geçirdik...
Gayet güzel bir tatil geçirdik yemesi içmesi hijyen temizlik gayet iyidi animasyon gece eğlencesi vs hiç şüpheniz olmasın konum olarak alanya otogarından şehir otobüsü ile toplamda 15 dakika 12 km mesafe aralıkta ve tam otelin önünde otobüs durağı mevcut. (etstur a ayrıca teşekkürler ilgi ve alakalarından dolayı).
Tesisin genel hizmetine orta...
Tesisin genel hizmetine orta verdim aslında çok iyiyi hak ediyor ama market yüzünden kaybetti benim için. 1 gün önce aldığım cipse 1 gün sonra 15 farkla söylüyo o market kaldırılmalı ordan otelin prestijini sarsıyor.
Tesisin konumu kolay ulaşılır...
Tesisin konumu kolay ulaşılır şekilde. Biz ailecek gittik oğlum bayildi özellikle çalışanların ilgisi animasyon ekibi ayrıca muhteşem zaten. Yemekleri güzeldi çeşit oldukça çoktu. Çok keyifli ve kaliteli bir bayram tatili geçirdik.
Tesis hijyeni güzeldi, personel...
Tesis hijyeni güzeldi, personel güleryüzlü ve ilgiliydi. Oda ve tesis imkanları iyiydi. Biz memnun kaldık. Gidecek olanlar sadece deniz için deniz ayakkabısı almalı, deniz içerisinde küçük taşlar mevcut, direk kumsal olarak beklentiniz olmasın.
Oteli tavsiye ederim güzel ve...
Oteli tavsiye ederim güzel ve temiz bir oteldi. Her gün temizlediler. Personel güler yüzlüydü. Ne istersek yaptılar. Üç yaşında bir çocuğum var, çocuklu ailelere tavsiye ederim.
Personel gayet ilgiliydi...
Personel gayet ilgiliydi yemekleri harika çeşit boldu animasyon ekibi harika özellikle melih kardeşim inanılmaz başarılı ve çalışkan sıcak biri herşey güzeldi çok başta otel genel müdürü ahmet bey olmak üzere tüm çalışanlara çok teşekkürederim 🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏.