13027169Ağustos 2022
Ağustos
2022
Etstur
Çift
Fiyat olarak uygun bir oteldi...
Fiyat olarak uygun bir oteldi. Tesiste giriş çıkış işlemleri rahat yapıldı. Otel konum olarak ulaşılabilirdi.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
7,3
İyi
Tavsiye ediyor
Çeşit olarak azdı ve lezzet iyi değildi. İçecek kalitesi iyi değildi. Kahve ve çay vardı. Onun haricinde bir şey yoktu.
Hijyeni iyi değildi. Konfor olarak ortaydı. Kliması vardı ve sıcak havada iyi oldu.
Tesiste her şey asık surat ile...
Tesiste her şey asık surat ile yapılmakta, duşa kabinleri yok, akşamları sıcak su yok, denizden epey uzak. Tavsiye edemem.
Temizliği ve güler yüz açısından ...
Temizliği ve güler yüz açısından iyiydi. Ama odada tamir gerektiren yerler var. Yakinlarinda güzel restoranlar var. Kahvalti fena değildi.
Çalışanlar gerçekten çok ilgili v...
Çalışanlar gerçekten çok ilgili ve yardımsever. Otelin ücretsiz plajı, restoranı ve kuaförü var. Her şey elinizin altında ve uygun fiyatlı. Kahvaltısı yeterliydi.
Özellikle cem ve metin beye...
Özellikle cem ve metin beye ilgi ve nezaketlerinden dolayı çok teşekkürler. Kaldığımız başka otellere oranla temizlik hijyen açısından çok çok iyiydi. Kahvaltısı da sıradan otel kahvaltıları gibi değil taze ve doyurucuydu. Biz çok memnun kaldık gönül rahatlılığıyla tercih edebilirsiniz. Denize mesafesi de baya kısa.