Beklediğimden daha fazlası...
Beklediğimden daha fazlası vardı gerçekten işletmeyi vee çalışanları tebrik ederim, alanya'da unutulmaz bir tatil yasattiginiz için çok teşekkür ederim.
Otelin konumu çok iyi. Alanya...
Otelin konumu çok iyi. Alanya merkezi son derece seçenek sunuyor. Otelde merkezde olunca barlar sokağı, marina, alanya kale, kızılkule, damlataş mağarası, alışveriş merkezleri ve çarşılar hep yürüme mesafesinde. Deniz ise yolun karşısında yani 2 dk. Otelin kendi plajı bulunmuyor. Ama alanya belediyesine yakın ve ücretsiz halk plajı 5dklık yürüme mesafesinde. Yok ben sahildede hizmet almak istiyorum diyorsanız yine 2-5 dklık mesafede beach clup veya belediye büfelerinden sahilde şezlong şemsiye içecek, yiyecek gibi hizmetlerden faydalanabiliyorsunuz. Ben memnun kaldım. Bu pandemi tatilinde otel mutfağından yemek yerine benim gibi kendi pişirip kendi yemek isteyenler için mutfaklı apart odalar konforlu. Üstelik yeni restore edilmiş. Cihazlar hep yeni idi.
misafiri tarafından bırakılmıştır.
üyesi tarafından bırakılmıştır.