Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Toplam 3 doğrulanmış görüş
volkanenbiyali Ağustos 2021 Tek
Ağustos 2021 Etstur
Tek
Slm çok teşekkür ederim ali bey ... Slm çok teşekkür ederim ali bey ve ibrahim beye sağolsunlar her sey için.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
10 Mükemmel
Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Bu yorum misafiri tarafından bırakılmıştır.

AAYDIN4 Temmuz 2021 Aile
Temmuz 2021 Web
Aile
Beklediğimden daha fazlası... Beklediğimden daha fazlası vardı gerçekten işletmeyi vee çalışanları tebrik ederim, alanya'da unutulmaz bir tatil yasattiginiz için çok teşekkür ederim.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
10 Mükemmel
Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Bu yorum üyesi tarafından bırakılmıştır.

TUNCER14 Haziran 2021 Çift
Haziran 2021 Web
Çift
Otelin konumu çok iyi. Alanya... Otelin konumu çok iyi. Alanya merkezi son derece seçenek sunuyor. Otelde merkezde olunca barlar sokağı, marina, alanya kale, kızılkule, damlataş mağarası, alışveriş merkezleri ve çarşılar hep yürüme mesafesinde. Deniz ise yolun karşısında yani 2 dk. Otelin kendi plajı bulunmuyor. Ama alanya belediyesine yakın ve ücretsiz halk plajı 5dklık yürüme mesafesinde. Yok ben sahildede hizmet almak istiyorum diyorsanız yine 2-5 dklık mesafede beach clup veya belediye büfelerinden sahilde şezlong şemsiye içecek, yiyecek gibi hizmetlerden faydalanabiliyorsunuz. Ben memnun kaldım. Bu pandemi tatilinde otel mutfağından yemek yerine benim gibi kendi pişirip kendi yemek isteyenler için mutfaklı apart odalar konforlu. Üstelik yeni restore edilmiş. Cihazlar hep yeni idi.
9,4 Mükemmel
Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Bu yorum üyesi tarafından bırakılmıştır.