FUADUR6Ekim 2022
Ekim
2022
Etstur
Çift
Yemekleri başarılıydı çeşitleri g...
Yemekleri başarılıydı çeşitleri güzeldi ,servis edilen içkiler kalitelyidi , genel olarak temizlik iyiydi , oda fototğrafları güncel değil belli odalar çok eskiydi çarşaf nevresimler eskiydi , banyo da eskiydi.
Spadan, italyan restorandan...
Spadan, italyan restorandan, pastane kısmından çok memnun kaldık. Temizliği güzeldi. Personelleri ilgiliydiler. Konuma rahat ulaşım sağladık. Sezon sonu olduğu için yüzme imkanlarından faydalanmama tercihinde bulunduk.
Otel ege bölgesindeki güzel...
Otel ege bölgesindeki güzel otellerden biriydi. Yemek anlamında, eğlence anlamında başarılıydı. Personeller ilgili güler yüzlüydü.
Denizi güzeldi hava alanına...
Denizi güzeldi hava alanına yakın sayılırdı. Temiz ve hijyenik bir tesisti. Yeterli seviyede beklentiyi karşılıyordu. Personel ilgili ve alakalıydı.
Genel olarak memnun kaldık...
Genel olarak memnun kaldık yiyecekler lezzetli idi çeşit olarak ultra lüks için biraz daha artması gerekir diye düşünüyorum.
Severek konakladığımız bir otel. ...
Severek konakladığımız bir otel. Yemeklere sunuma çok özen gösteriliyor. Çalışanlar güler yüzlü. Lokasyon olarak da güzel. Seneye nasip olursa gene bu oteli tercih edeceğiz. Bazen çok rüzgar oluyor. Bazen de çok dalga. Fakat bunu sorun etmiyoruz çünkü geniş ferah havuzları var. Su kaydırakları çok eğlenceli. Müzikler bazen iç bayıcı olabiliyor. Çocuklar için güzel aktivite ve çocuk büfesi,mini club var. Ayrıca mini discoyu çok seviyoruz. Çocuklar için çok eğlenceli oluyor oteldeki aktiviteler. Tavsiye ederiz. İyi ki varsın sunis.