Otelden ziyade apart gibi bir...
Otelden ziyade apart gibi bir yerdi. Kahvaltı hizmeti vermiyorlardı farklı bir restorana yönlendirdiler. Orada kahvaltı yapmak istemediğimizi söylediğimizde bize şimdi iade nasıl olacak tarzı bir yaklaşımda bulundular. Otelin manzarası çok güzeldi.
Tesisin konumu bodrum merkeze...
Tesisin konumu bodrum merkeze biraz uzak olsada sakin ve sessizligi harika herkes guler yuzlu ve kesinlikle cok ilgililer fiyat performans olarak cok iyi gozu kapali herkes gidebilir.
Otel çok güzeldi sessiz sakin ve ...
Otel çok güzeldi sessiz sakin ve temizdi. Gece giriş yaptığımız için bizden ek olarak 1440 tl ücret aldılar. Düğünden dolayı geç geleceğimizi ilettik oysa ki. 2800 tl ödemiş olduk. Konumu iyiydi.
Tesis aldigi parayi kesinlikpe...
Tesis aldigi parayi kesinlikpe haketmiyor sabah kahvaltisi yapalim dedik soguk patates kizartmasi zeytin peynir disinda. Bisey yok o kadar paraya ogretmen evinde kalip disardada misler gibi yer icerdim vatandasiniza böyle yapmayin bari yazik.
Odamda klima çalışmıyordu...
Odamda klima çalışmıyordu. Oğlumun yatağı hazır değildi önceden söylememize rağmen. Yatak 1. 30 saat sonra geldi. Konum olarak iyiydi.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
6,0
Tavsiye etmiyor
Deniz manzaralı oda almama rağmen kara manzaralı olan oda daha iyiydi konfor olarak. 2 aile gittik oradan biliyorum arkadaşım kara manzaralı odada konaklıyordu. Klima çalışmıyordu. Tüm gece donduk. Odam temizdi. Odam konforlu değil.
YÜZME
HİZMET
Resepsiyondaki arkadaş umrunda değildi. İlgisizdi.
Fiyat olarak tavsiye ederim...
Fiyat olarak tavsiye ederim. Personel olarak düşük ama manzara ve yöresel olarak güzel. Konum olarak güzeldi.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
6,0
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
İki gece konaklayacaktım, misafirim vardı odama almak istedim kaydı tek kişilik aldığım için almadılar ama oda altı kişilikti yukarıda bir çay kahve içmeye niyetlendik ücret istediler. Güler yüzlü olsunlar.