Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Regnum Carya | Üç Kum Tepesi Mevkii

9,5 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %94 oranında tavsiye edilmektedir.
9,5 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 1010 doğrulanmış görüş
10092091 Mart 2023 Çift
Çift
Genel olarak memnun kaldım... Genel olarak memnun kaldım. Konum ve ulaşılabilirlik olarak rahat ve merkezi bir yerdeydi. Personelleri düzgündü. Odadan memnundum. Giriş çıkış işlemlerim rahat gerçekleşti. Beklentilerimi karşılayan bir otel. Konsept olarak aile oteli diyebilirim, herkese hitap eden bir oteldi.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
Tavsiye ediyor
Havlu ve çarşaflar temizdi. Buklet ürünler yeterliydi. Odamızın sıcaklığı yeterliydi.
HİZMET
İhtiyaç halinde yardımcı oldular. Hizmet aksaklığı yaşamadım.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Tesisimiz ile ilgili belirtmiş olduğunuz güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Otelimizden ve sunulan hizmetlerden bu denli memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Ayrıca bu olumlu yorumlarınızın bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu da belirtmek isteriz. En kısa sürede sizleri otellerimizde yeniden ağırlayabilmek umuduyla, bir sonraki görüşmemize kadar sağlıcakla kalın. Saygılarımızla, Elif Çelebi (Ms.) Guest Experience Management

13707544 Mart 2023 Çift
Çift
Hizmet kalitesi çok iyiydi... Hizmet kalitesi çok iyiydi. Temiz bir oteldi. Giriş çıkış işlemlerimizde bir sorun olmadı her şey yolundaydı. Konum olarakta gayet güzeldi.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
Tavsiye ediyor
Odamız temizdi. Genişliği de bence iyiydi.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz! Misafirlerimize beklentilerini aşan konaklama deneyimini yaşatmak için sunduğumuz hizmetler ve imkânların kalitesini koruyup yükseltmeye en üst düzeyde önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Bir başka seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Elif Çelebi (Ms.) Guest Experience Management

10562039 Mart 2023 Çift
Çift
Temiz bir tesisti. Personeller... Temiz bir tesisti. Personeller ilgililerdi. Yeme içme kalitesi çok iyiydi. Havuzlar hakkında bir yorumda bulunamayacağım. Otele giriş çıkış işlemlerimiz hızlıca yapıldı.
Tavsiye ediyor
yemeklerin damak tadıma uygunluğu çok iyiydi. yiyecek ve içecekler tazeydi.
Oda genişliği iyiydi. Banyo genişliği ve kullanım alanı güzeldi.
HİZMET
Personeller çok ilgililerdi. Ben çok memnun kaldım. Otele giriş çıkış işlemlerimizi hızlı bir şekilde gerçekleştirdiler.

13095265 Mart 2023 Aile
Aile
Ala carte restoran seçenekleri... Ala carte restoran seçenekleri fazlaydı yemekler güzeldi. Odalar temizdi. Personeller ilgiliydi. Konum olarak beğendim. Sürekli belek bölgesini tercih eden biriyim.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
Tavsiye ediyor
ala carte seçenekleri fazlaydı ve yemekler gerçekten güzeldi.
Odaları güzeldi. Ortak kullanım alanlarına yakındı.

13286954 Şubat 2023 Aile
Aile
Yemek çeşitleri güzeldi ve... Yemek çeşitleri güzeldi ve kalite olarak güzeldi , kış zamanı çalışanların tavrı iyi değildi , genel olarak beğendim çalışanlar güleryüzlü olmalı , oda güzeldi temizliği güzeldi modern ferah odası var , konum olarak çok güzel yeşillik açısından doğayla iç içe , otel konsept olarak orta yaş ve üzerine hitap ediyor eğlence bakımından yeterli değil ama nezih bir otel.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
8,0 İyi
Oda sıcaklığı yeterliydi.
HİZMET
Gayet yeterliydi genel olarak iyiydi güleryüzlü değiller işi zorla yapıyorlar gibiydi , sayı olarak yeterlilerdi.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz! Misafirlerimize beklentilerini aşan konaklama deneyimini yaşatmak için sunduğumuz hizmetler ve imkânların kalitesini koruyup yükseltmeye en üst düzeyde önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Çalışanlarımız hakkındaki önerinizin Yönetim Ekibimizle paylaşılacağından ve daha fazla iyileştirme için ciddi bir şekilde dikkate alınacağından emin olabilirsiniz. Bir başka seyahatinizde sizlere tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Elif Çelebi (Ms.) Guest Experience Management

13699844 Şubat 2023 Aile
Aile
Gayet güzel bir otel. Yemeklerin ... Gayet güzel bir otel. Yemeklerin kalitesi gayet güzeldi. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Konum güzeldi, doğanın içinde yeşillikler arasında. Temiz bir oteldi. Herkese hitap ediyor hem çocuklu aileler için, hem çiftler için hem de yalnız konaklayacaklar için uygun. Fiyat performans anlamında otelde sunulan kaliteye göre normal.
9,3 Mükemmel

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Regnum Carya Ailesi olarak kıymetli vaktinizi ayırarak bizler için çok değerli olan güzel yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz. Otelimizden ve sunulan hizmetlerden bu denli memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Sizler için her türlü ayrıntıyı düşünmek ve gerçekleştirmek bizler için bir onurdur. Ayrıca bu olumlu yorumlarınızın bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu da belirtmek isteriz. En kısa sürede sizleri otellerimizde yeniden ağırlayabilmek umuduyla, bir sonraki görüşmemize kadar sağlıcakla kalın. Saygılarımızla, Elif Çelebi (Ms.) Guest Experience Management

13699840 Şubat 2023 Aile
Aile
Servisini çok beğendik. Personel ... Servisini çok beğendik. Personel ilgili ve alakalıydı. Otelin çevre detayı konum anlamında güzeldi. Dış peyzajı gayet güzeldi. Dış havuzları iyiydi. Kullandığımız alanlar yeterliydi lobide fazla zaman geçirdik çocuk kulübünde yine aynı şekilde. Memnun kaldık. Küçük çocukla gittiğimiz için yürüyüş mesafeleri çok fazlaydı hatta bunu otelle de konuştuk yani seneye restoran gibi yerlere daha yakın bir oda tercih edeceğiz. Biz her şeyden memnun kaldık.
Tavsiye ediyor
Yatağımız rahattı. Temizdi. Oda ortak olanlara yakın değildi.
HİZMET
Kılık kıyafetleri özenliydi temizdi. Hızlı dönüş sağladılar isteklerimize.

2881413 Şubat 2023 Çift
Çift
Personel hizmeti kusursuzdu... Personel hizmeti kusursuzdu. Temizlik dört dörtlüktü. İç dekor olarak göze hitap ediyordu. Konumu güzel bir yerde.
8,7 Çok İyi
Tavsiye ediyor
BANA ÇOK HİTAP ETMEDİ ASLINDA AMA GENEL DİĞER OTELLERE GÖRE İYİYDİ.
Banyo hijyenikti.
HİZMET
Personellerin kişisel bakımları yerindeydi.

6122150 Şubat 2023 Aile
Aile
Personellerin ilgisi ve nezaketi... Personellerin ilgisi ve nezaketi iyiydi. Yemekler kaliteli ve lezzetliydi. Her yıl bu oteli tercih ediyorum konum ve ulaşılabilirlik olarak merkezi. Çocuklu aileler tercih etmeli her şey çocuklar için aktiviteler çocuklara özel yemekler çocuklara özel kids kulüp çok iyiydi.
Tavsiye ediyor
YEMEKLERİN KALİTESİ GÜZEL SOMON BALIĞI GÜZELDİ.ÜRÜNLER KALİTELİYDİ.MAYONEZ BİLE EN KALİTELİ ÜRÜNDEN SEÇİLMİŞTİ.KEKLER ÇOK İYİYDİ
Odamız temiz ve konforluydu yataklar rahattı ve çarşaflar temizdi. Çok geniş yatakları vardı. Banyosu temizdi.
HİZMET
Personellerin ilgisi ve nezaketi iyiydi.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Otelimizle ilgili yapmış olduğunuz güzel puanlamanız ve nazik yorumunuz için teşekkür ederiz! Konaklamanızdan memnun kaldığınızı görmek ve değerli yorumunuzu okumak bizleri çok sevindirdi. En kısa zamanda sizi otelimizde tekrar misafir etmekten mutluluk ve onur duyarız. Saygılarımızla, Elif Çelebi (Ms.) Guest Experience Management

6506180 Şubat 2023 Arkadaş
Arkadaş
Hizmet kalitesi çok yüksek... Hizmet kalitesi çok yüksek beklentimize uygun tatil deneyimi yaşadık. İlk kez gitmiyoruz bir kez çocuğumla gitmişim otel her kesime hitap ediyor diyebilirim.
8,7 Çok İyi
Restorant ferahtı.
Odadaki havlular temizdi.
HİZMET
Personellerin ilgi alakası güzeldi yeterliydi.