13669904Şubat 2023
Şubat
2023
Etstur
Çift
Tesis konum olarak gayet güzel...
Tesis konum olarak gayet güzel yerde. Personeller ilgili ve güleryüzlü. Ancak kahvaltısı kötüydü malesef. 4 kişiye verilen kahvaltıyla 2 kişiye verilen kahvaltı aynıydı. Kahvaltının böyle olacağını bildiğimizden çok etkilenmedik ama daha iyi olursa güzel olur.
Tesis resepsiyon ilgili,oda...
Tesis resepsiyon ilgili,oda sıcaklığı yerden ısıtma dediler ama yetersiz klima da yetmiyor bence. Odalar güzel tavsiye ederim. Çıkacağım sabah hava soğuk ayaz ve buzlu idi merdivenler buzlu herhangi bir temizleme yada önlem alma yok,yetkili merdivenler yerine aracını temizliyor. Bende valiz ve çocuğumu o kaygan merdivenlerde indirmeye çalışıyordum. Kahvaltı daki bayan çok ilgili ve güleryüzlü ama kahvaltı biraz yetersizdi ama kötü değildi. Otelin otoparkı ve yeri sıkıntılı ama yine de oteli tavsiye ederim. Teşekkür ederim.
Oteli misafirperverlik olarak...
Oteli misafirperverlik olarak çok beğendim, çok da memmnun kaldım, otel yönetimi de çok iyiydi. Kahvaltısı çok güzeldi. Otelin temizliği de aynı şekilde güzeldi. Otel konumu güzeldi.
Odasını beğenmedim , konumu...
Odasını beğenmedim , konumu güzeldi , balonların otelin arkasından kalkması güzeldi , kahvaltısı güzel idare eder oda temizde değil eski bakımsız uyuyamadım o parayı haketmiyor.
Mevsim olarak kötü bir dönemde gi...
Mevsim olarak kötü bir dönemde gittik otele. Bu yüzden görselinden çok yararlanamadık. Personeller çok ilgililerdi. Otele giriş çıkış işlemleriniz hızlıca yapıldı.
Mükemmel
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Açık büfesi çok sıradandı. Ama otelde az insan olduğu için sanıyorum.