13048009Ağustos 2022
Ağustos
2022
Etstur
Çift
Tesis fiyatı itibariyle denizi...
Tesis fiyatı itibariyle denizi sunuyor sizlere tek iyi yanı bu denizi taşlık ve çok dalgalı kahvaltı da peynir salam salatalık ve haşlama patates var bunların hepsi tolere edilebilir ancak otel sahibi olan “önder “ isimli şahısın bize davranışı çok saygısızcaydı otelin girişinde de aynı şekilde davrandı son gününde de akşam yemeği yemediğimiz halde yemeğimizi iddia etti üstüne bir de hırsız muamelesi eder gibi restoran bölümünden kovdu çok rahatsız etti bizi bir daha ne gideriz ne tavsiye ederiz bu seviyesizleri.
Odalar güzel, çalışanlar ve otel ...
Odalar güzel, çalışanlar ve otel sahipleri çok iyi insanlar. Havuzu güzel, çocuk havuzu harikadenize sıfır şezlong şemsiyeler çok güzeltek eksik minibar, odada minibar.
En güzel yanı plaja sıfır ve...
En güzel yanı plaja sıfır ve sakin bir ortamda olması,işletme sahipleri de anlayışlı ve güler yüzlü insanlar herşey güzeldi.
Uygun fiyatlı olduğu için ve...
Uygun fiyatlı olduğu için ve sadece gece uyumak için kullanmamıza rağmen, otelden memnun kalmadım. Çünkü hiç temiz değildi, denize yakın olmasına aldanmayın yüzmek mümkün değil. Havuzu kullanmadım iyi gözüküyordu. Merkeze çok uzak araçsız ulaşım da hem pahalı hem zor. Gece saat 12 gibi otele döndüğümüzde resepsiyonda kimse yoktu ve kapıyı kilitlemişti. Telefonunu aradık açan olmadı. Birinin uyanıp otelin kapısını açmasını bekledik. . Tavsiye etmiyorum.
Çok güzel bir aile işletmesiydi. ...
Çok güzel bir aile işletmesiydi. Fiyat performans olarak tamamen karşılığını veriyor. Sakin ve sessiz bir tesisti.
Denize sıfır olması çok önemli b...
Denize sıfır olması çok önemli bir faktör. Hotel sahibinin ilgisi çok samimiydi. Odalar baya eskimiş, biraz daha bakımlı olabilir. Çalışanlar maske taksa, daya büyük bir güvence verir. Tavsiye edilecek bir hotel. Hayırlı işler dilerim.
Otel tam bir fiyat performans...
Otel tam bir fiyat performans oteli aile isletmesi musterileride aile sessiz sakin kafa dinleyeceğiniz guzel aile oteliydi yemek olarakta sabah kahvaltisi ve aksam yemegi veriliyor gayet basarili.
Plaja 100 metre değil 50 metre...
Plaja 100 metre değil 50 metre uzaklıkta. Odaları kullanışlı ve tam bir aile ortamı kimse sizi rahatsız etmiyor. Çok memnun kaldım. Üstelik temizde bir yer tavsiye ederim.