13051000Ağustos 2022
Ağustos
2022
Etstur
Çift
Konum itibari ile güzeldi...
Konum itibari ile güzeldi. Personeller gayet iyiydi. Temizlik sorunu vardı. Kahvaltıdan yararlandık. Normaldi.
Ortalama
6,7
Ortalama
Tavsiye ediyor
Genel olarak iyi değildi. Temiz değildi. Havlular kokuyordu.
Hicbirsekilde kalinicak bir yer...
Hicbirsekilde kalinicak bir yer degil odalar cok ufak ve banyodan feci bir sekilde tuvalet kokusu geliyor butun bir gece kokudan uyuyamadik. Odada donucek yer yok o derece ufak. Verdigimiz paraya yazik. Parayi cope attik resmen . Havlular kullanilmis gibiydi temiz degildi temizlik acisindanda hic memnun kalmadik bir daha hicbirsekilde kalmayacagim kotu bir deneyimdi.
Sanırım son zamanlarda kombide...
Sanırım son zamanlarda kombide bir sorun vardı lavaboya falan döküldüğünde ufak çarpmalar oluyordu ama düzeltiliyordu onun dışında çok iyiydi. Temiz bir oteldi. Odalar özellikle odalar çok temizdi. Konum olarak çok iyiydi. Sessiz sakin ve merkezede yakındı.
Çok güzel sıcak bir ortam...
Çok güzel sıcak bir ortam. Fiyat performans olarak uygun. Konum olarak çok merkezi. Biz iki bayan kaldık güvenlik açısından da çok iyi. Genel olarak temizdi.
Mükemmel
Mükemmel
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
Özellikle sahibiolna bayan çok ilgilendi. Sadece ona merhaba demek için de gidebiliriz.