Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Maxeria Blue Didyma | Didim

9,0 Çok İyi
Otel misafirleri tarafından %90 oranında tavsiye edilmektedir.
9,0 PUAN

OZENABDULLAH Ağustos 2021 Aile
Sabitlenmiş Görüş Sabitlenmiş Görüş
Ağustos 2021 Web
Sabitlenmiş Görüş Sabitlenmiş Görüş
Öncelikle belirtmek isterim ki... Öncelikle belirtmek isterim ki aradığın her şeyi bulduğum bir otel oldu. Benim için öncelikli olan temizlik hijyen kaliteli içki ve hijyendi herşey özenle yapılıyor. Otelin aqua parkı çok büyük ve eğlenceli. Animasyon ve personel ilgili ve kaliteli hizmet sunuyorlar. Yemekler eşi benzeri bulunmayan lezzete ve içecekleri çok kaliteli. Mini cluptan asya ve albina ablaları oğlumla çok ilgilendikleri. Eğlenceli bir tatil oldu kesinlikle tavsiye ederim.

Tesisin Cevabı

Değerli misafirimiz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizden bu şekilde samimi ve içten yorumlar almak Maxeria Blue Dıdyma ailesi olarak bizleri gerçekten çok mutlu etmektedir. Otelimizle ilgili yapmış olduğunuz güzel yorumunuz için teşekkür ederiz! Konaklamanızdan memnun kaldığınıza sevindik. En kısa zamanda sizi otelimizde tekrar misafir etmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Maxeria Blue Dıdyma Misafir ilişkileri.

Bu yanıt tesis yönetim temsilcisi tarafından verilmiştir.

EZGSNTT Mart 2023 Çift
Çift
Oda ve otel çok temizdi yemek ve ... Oda ve otel çok temizdi yemek ve tatlılar lezzetli ve çok çesit vardı. Havuz soğuktu spa hizmeti güzeldi. Tüm otel personeli çok ilgiliydi. Özellikle monika hanim ve melis hanım çok ilgili, güler yüzlü ve her ihtiyacınızda bize yardımcı oldular çok teşekkürler. Diger tatillerde görüşmek üzere maxerıa ekibi :).
FİYAT / PERFORMANS:
9,0 Çok İyi

MRTSNDMR Mart 2023 Çift
Çift
Son derece keyif aldığımız ve mem... Son derece keyif aldığımız ve memnuniyetimiz dolayısıyla tekrar geldiğimiz bir otel. Personeli son derece güler yüzlü. 1. 200 kişi kapasiteli koskoca bir otelde eksiklik olmaması mümkün değil. Eğer o derece yüksek bir servis bekliyorsanız tatilinize 10 bin değil 50-60 hatta 100 bin tl ayırın. Bu imkanlara göre bu otel muhteşem. Bölgenin en iyi oteli. Kış sezonunda hizmet vermesi ayrıca güzel. Ufak tefek aksilikler yalnızca kuruluşunda kış oteli olarak tasarlanmadığından kaynaklanıyor. Onun dışında otelin bir kusuru yok. Yemekler bol çeşitli ve lezzetli. Düzen gayet güzel işliyor, odalar tertemiz ve bakımlı. ilk gelişimizde memnun kaldık, ikinci gelişimizde çok daha memnun kaldık ve gelmeye devam edeceğiz. Otel genel müdürü selçuk beye, halkla ilişkiler müdürü melis hanıma ve monica hanıma, tüm resepsiyona ve belboy yunus beye, restoran çalışanları ve şeflere çok teşekkürler.
Fotoğraflı/Videolu Yorum

G_DUYGU8 Mart 2023 Çift
Çift
Öncelikle herkes güler yüzlü... Öncelikle herkes güler yüzlü, bunun için için çok teşekkür ediyorum. Yemekler gayet lezzetli yani midenizi yakmıyor. Tatlılar çeşit çeşit önce gözünüz sonra mideniz doyuyor. Odalar temiz eksikler olabilir bunu dile getirin çünkü size seve seve yardımcı oluyorlar. Havuz temiz orta büyüklükte sadece bulunduğu alan biraz serin. Hamam sauna buhar banyosu ve tuz banyosu hijyenik. Deniz manzaralı odalar gerçekten çok ferah. Kafa dinlemek için kahvenizi veya içkinizi yudumladığınızda harcadığınız paraya değdiğini göreceksiniz. Kalabalık bir ortam olduğunda muhakkak bir alan bulabilirsiniz. Şimdiden keyifli tatiller biz çok mutlu olduk ve mutlu ayrılıyoruz. Güleryüzlü ekibe teşekkürler, tabi yeter ki bizlerde güler yüzlü olalım. Duygu.
Fotoğraflı/Videolu Yorum

13671549 Şubat 2023 Aile
Aile
Orta düzeyde bir tesisti... Orta düzeyde bir tesisti.
6,0
Kararsız

11082332 Şubat 2023 Aile
Aile
Bir kere yemekler berbattı... Bir kere yemekler berbattı klimaları siz söylerseniz açıyorlar havuz çok küçük ve soğuk aşırı klorlu ve içi pisti. Çocuk dostu denildi bize ama hiç çocuk oyun alanı yok. İçecek soruyorsunuz o yok. Diğeri kalmadı.
4,7

5039217 Şubat 2023 Aile
Aile
Fiyat performans olarak... Fiyat performans olarak başarılı. Çalışanlar çok iyi, ilgili. Bir şey ilettiğimizde hemen dikkate alıyorlar ve gecikmeden yapıyorlar. Yemekleri yeterli ve lezzetliydi.
9,3 Mükemmel

13671554 Şubat 2023 Aile
Aile
Tesiste yemekler soğuktu... Tesiste yemekler soğuktu. Bununla beraber çocuk animasyonu için konulan beyefendi çocuklar için uygun değildi. 4 yaşındaki kızım korktu ve katılmak istemedi.
7,3 İyi

5285538 Şubat 2023 Aile
Aile
Tesisi genel anlamda temizdi... Tesisi genel anlamda temizdi. Kış tatili olmasına rağmen hizmet kalitesi iyiydi. Özellikle yemek çeşidi ve kalitesi güzeldi.
9,3 Mükemmel

13671528 Şubat 2023 Aile
Aile
Personel iyi ve çok çalışıyor ama... Personel iyi ve çok çalışıyor ama eksik , tesis temiz ama spa ve kapalı havuz çok küçük ve yetersiz ,kış oteli olmaması gereken bir tesis.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
6,0

8366415 Şubat 2023 Aile
Aile
Yaz mevsiminde tavsiye ederim... Yaz mevsiminde tavsiye ederim ama bu mevsim aralığında ısıtma ile ilgili sorunlar vardı. Kapalı havuz küçüktü. Hizmet açısından servis açısından olsun güzeldi.
7,3 İyi
Tavsiye ediyor
Otel çok eski olmamasına rağmen yıpranmıştı. Lavabosu olsun banyosu olsun yıpranmış ve halıları kirliydi.