Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Kuştur Club Holiday Village | Bayraklıdede

10 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %100 oranında tavsiye edilmektedir.
10 PUAN

Harika... Harika.

3861188 Ağustos 2022 Çift
Ağustos 2022 Web
Çift
Personel oldukça ilgiliydi... Personel oldukça ilgiliydi odalar temizde yemeklerde gayet lezzetliydi fevkalade bir tatil oldu.

TATILCI48 Ağustos 2022 Tek
Ağustos 2022 Web
Tek
İlk sefer geldiğimde de memnun... İlk sefer geldiğimde de memnun kalmıştım, şimdi de memnun kaldım. Yemekler yine çok güzeldi ayrıca servis personelinin ilgi ve alakası çok iyi bir tatil deneyimi yaşattı. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla gelip kalabilirsiniz. Harcadığınız paranın her kuruşuna kesinlikle değecek 5 yıldızlı bir tatil köyü.

YAKDENIZ Temmuz 2022 Aile
Temmuz 2022 Web
Aile
Bu güne kadar, kuşadası... Bu güne kadar, kuşadası, marmaris, antalya gibi bölgelerde benzer seviyede pek çok otele gittim. Ancak kuştur bunların çok ilerisinde, hiç tereddüt etmeden gidilebilecek mükemmel bir tesis. Yemeklerde çeşit bol ve şaşırtıcı derecede her yemek lezzetli, ilk defa bir tatilde yemek konusunda sıfır sorun yaşadık. Şef aşcı ve ekibinin ellerine sağlık. Odalar ve tesis temizliği müthiş, havuzlar büyük ve temiz, su kaydırakları oldukça eğlenceli, denizi bir marmaris bir bodrum denizi gibi değil ancak girilmeyecek bir deniz de değil, tesisin kendine ait özel plajı var. Animasyon ekibi elinden geleni yapıyor açıkcası akşamları sıkılmadan geçirdik. Personel özveri ile çalışıyor zaman zaman yetişemedikleri de oluyor, ancak otelde her şey o kadar keyifli ve huzurlu ki ufak tefek sorunları umursamıyorsunuz bile. Bundan sonraki tatil planlarımda kuşturu gönül rahatlığıyla ilk sıraya koyuyorum. Seneye görüşmek üzere.

G_MIHCI Temmuz 2022 Aile
Temmuz 2022 Web
Aile
Nasil geçtiğini farkedemeden 4... Nasil geçtiğini farkedemeden 4 gün bitti. Her yer tertemizdi. Yemekler oldukça lezzetliydi. Hiç bir yerde sıra beklemeden ,koşuşturma olmadan tatil yaptık. ilgililere buradan tekrar teşekkür ederiz. Sevgiler.

BAHAR520 Ekim 2021 Aile
Ekim 2021 Web
Aile
Çok memnun kaldım kaldım herşey ... Çok memnun kaldım kaldım herşey güzel estetik ve temizdi. Burada aile gibi olduk. Huzur bulum kuşadası deyince tek adres kuştur clup diyorum diyorum.

3565984 Eylül 2021 Tek
Tek
Her yıl keyiflegittigimiz bir... Her yıl keyiflegittigimiz bir otel. Odamı temizleyen kat görevlisine kokteylhazırlayan barmene mutfak ekibine animasyona teşekkürederim.

TATILCI48 Eylül 2021 Tek
Tek
Açıkçası daha önce birçok... Açıkçası daha önce birçok otelde bulunmuş biri olarak bu otel beklentilerimi aştı. Burada yazmakla bitiremeyeceğim birçok özelliğini beğendim. Ama başlıca konulardan bahsetmek gerekirse odalar oldukça temiz ve rahattı. Yemek çeşidi çok fazlaydı ayrıca yemekler oldukça lezzetliydi. içecek içmek için herhangi bir yerde oturduğunuzda personel fazlasıyla ilgileniyor. Yeşil alanları ve ambiyansıyla insanlara hitap ettiği gibi düzlük olması çocuklu aileler için oldukça elverişli bir tatil imkanı sunuyor. Eğer kuşadası'nda güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz oteller arasında belki de en iyisi. Buradan tüm personele ve yönetim ekibine bu yaşattıkları güzel tatil imkanından dolayı teşekkür ediyorum.

3516325 Eylül 2021 Aile
Aile
Otelden aslında memnunduk... Otelden aslında memnunduk. Fakat otel müdürü bize restaurant ta herkesin içinde otelimizi boşaltın dedi. Sebebi ise tatlıda personel olmadığından sütlacı kendi alması. Böyle bişey her ne sebeple olursa olsun kabul edilemez. 6 yaşında kızımı ağlattı. Apar topar oteli terk ettik. Hizmet sektöründe kesinlikle kabul edilemez, bir durum. Personel yetersiz yemek alırken bekletiyorlar. Madem personelin yetersiz o zamn kendimiz yiyecekleri alırız. Bana bile adam yükselerek konuşuyor. Kadınla öyle konuşulmaz.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor

ALAADDIN61 Ağustos 2021 Aile
Ağustos 2021 Web
Aile
1. Oda kapısı kapanmıyor. 2... 1. Oda kapısı kapanmıyor. 2. Oda kartı elektriği çalıştırmıyor. 3. Bayan oda temizliği talebine yarın saat 15 te müsait olursam gelirim diyor. 4. Sabah kahvaltısında kola fanta verilmiyor. 5. Geç gece yemeği 24 yemeğinde içecek verilmiyor. 6. Garsondan tatlı kaşığı isteyince çorba bölümünden alabilirsiniz diyor. 7. Yemek çeşidi az ve hergün aynı. 8. Lezzet sıfır. 9. Ada cafe diye bir yer var, dışarıda oturuyorsun, kimse gelmiyor, sonra içeriye bakıyorsun, kimse yok mu, ses yok, tezgah bölümüne yaklaşıyorsun, aaa tezgahın arkasında başka bir bölüm var, görünmez bir yer, orada 3, 4 garson laklak çalıyor. 10. Restorant garsonu oteli kötülüyor. 11. Garsona bir kola içelim size zahmet diyoruz, ben de içerim diyor  12. Her tarafta arı var. Ari istilasına uğramış. 13. Ada cafede bir zavallı çocuk var. Boyu küçük ve çok zayıf bir çocuk, hatta kemerlerini iyice sıkmış belinde, ne zaman görsem o delikanlı çalışıyor. Ben acıdım çocuğa. Diğerleri arazi. Çocuğun paraya ihtiyacı var belli. Nerde görsem tanırım, yokluğun ve yoksulluğun yüzde bıraktığı izi. 14. Portakal suyu paralı. 16 bin lira para vermişim. 4 kişiyiz her öğün portakal suyu içsek 4 günde 50 bardak yalar. Yani 25 kilo portakal. Kilosu 3 lira portakalın taş çatlasın benim portakal suyu maliyetim 100 lira. 16 bin lira ve 100 lira. 15. Birsey isterken korkuyorsun. Kalk kendin al derler diye. Garsonlar eğitim almamış. Mevsimlik genelde doğudan gelen gençler yürütüyor işi. 16. Eşim atatürk çiçeğine meraklıdır her yerde var orda meraklıdır, bir dal almış, haberim yoktu, baktım ki hanım ile kızıma yaşlı bir adam ve kadın bas bas bağırıyor, fevrim döndü. Gittim yanlarına, ne bağırıyorsunuz siz kime bağırıyorsunuz,  hanımefendi günah çiçek koparıyor, satılıyor gidin ordan alın, sana ne kardeşim dedim, dedi ben buranın yetkilisiyim. Tmm dedim. Kusura bakma, al çiçeği. 17. Dün gece eden kaçtık otelden. Sakın sakın sakın aman diyeyim asla uzak durun. 18. 320 ve 321 nolu odalarda kaldım. Alaaddin ugur.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
2,0