Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Kleopatra Royal Palm Hotel | Alanya

7,4 İyi
Otel misafirleri tarafından %70 oranında tavsiye edilmektedir.
7,4 PUAN

Toplam 35 doğrulanmış görüş
13432561 Kasım 2022 Çift
Kasım 2022 Etstur
Çift
Çok kötüydü bir daha tercih... Çok kötüydü bir daha tercih etmem.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
2,7

3944301 Ekim 2022 Çift
Ekim 2022 Web
Çift
Otel, alanya'nın en güzel... Otel, alanya'nın en güzel bölgesi kleopatra plajında bulunuyor ve otogara çok yakın. Otobüsle geliyorsanız 5 dakika içinde oteldesiniz. Şehir merkezine yürüyerek 20 dakika içinde varabiliyorsunuz. Otel ile plaj arasından yol geçiyor, geçerken dikkatli olunması gerekiyor. Otele ait otopark bulunmamakla birlikte hemen karşısında bir otopark alanı var. Burada yer bulamazsanız, otelin de bulunduğu sokağa veya civar sokaklara park edebiliyorsunuz. Check in işlemleri seri ve hızlıydı. Bu esnada bileklik takılıyor ve otelin imkanlarından derhal faydalanmaya başlıyorsunuz. Otel, deniz kenarına bakan ve diğer bloklar şeklinde otel 3 bloktan oluşuyor. Diğer tarafa bakan bloklarda kaldık, 4 katlı idi. Alt katları tavsiye etmiyorum, zira resepsiyonun, havuzun ve jeneratörün tüm gürültüsü odanıza gelir, tatiliniz berbat olur. Bize tahsis edilen oda 3'üncü kattaydı. Otelde asansör var, iniş çıkışlar kolay. Oda konforu tatminkardı, balkon mevcuttu, manzarası yeterli idi. Odalarda buzdolabı vardı, ancak içinde su bile yoktu. Zaten otelde su ve diğer tüm içecekler kapalı şişelerde değil, sebile konulan ince plastik bardaklar veya bardaki cam bardaklar ile servis ediliyor. Bu bazı misafirler için memnuniyetsizlik meydana getirebilir. Otelin hemen karşısında dünyaca ünlü kleopatra plajı sizleri bekliyor. Ancak, otelin kendine ait bir plaj alanı yok, şezlong ve şemsiye kiralamak zorundasınız. Otel, indirimli kiralama kuponu verse de, bunlarla uğraşmamak için kendi katlanır koltuğunuzu yanınızda getirmeniz bence daha akıllıca. Plajda duş ve soyunma kabini var. Otelin 3 adet havuzu var, biri aqua park, diğerleri yüzme için ki fazla büyük değiller. Otel, \herşey dahil\ sistemi ile çalışsa da, yeme içme çeşit ve kalitesi açısından bir resort otelin imkanlarını beklememek doğru olur. Yemekler genel anlamda lezzetli idi, içecekler yeterliydi. Wi fi, lobide ücretsiz olmakla beraber, odalarda ücrete tabii. Personele gelince... Iyi niyetli ve kibarlardı, havuzdaki barmeni ise zoraki iş yaptığı izlenimi verdiği için sevmedim. Sonuç olarak, fiyatına göre oldukça iyi bir hizmeti olan, merkezi, fazla beklentiye girmeden yiyip içebileceğiniz bir otel arıyorsanız bu otel bence güzel bir seçim. Ancak yüksek beklenti içinde olmamak altın kural.
8,0 İyi
Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Bu yorum üyesi tarafından bırakılmıştır.

8412029 Ekim 2022 Çift
Ekim 2022 Etstur
Çift
Konum olarak her yere yakın... Konum olarak her yere yakın olması avantajlıydı. Personeller iyiydi. Temiz bir oteldi.

13230820 Eylül 2022 Aile
Aile
Animasyon olmaması sıkıcıydı yeme... Animasyon olmaması sıkıcıydı yemekler çok tekrarlı ve kötüydü üç havuz olması iyiydi barmen bey çok asik suratliydi tekrar gitmem.
7,3 İyi

13150411 Eylül 2022 Çift
Çift
Personel iyiydi odalar pisti... Personel iyiydi odalar pisti odalarda priz yok denecek kadar televizyonlar çalışmıyor plaj yakın oteli tavsiye etmem dahada gitmem.
FİYAT / PERFORMANS: Kötü
4,0

13155644 Eylül 2022 Aile
Aile
Tesis temizdi. Personeller... Tesis temizdi. Personeller ilgiliydi. Konumu merkeziydi sadece denizi dalgalıydı. Giriş çıkış işlemleri hızlıydı.
8,5 Çok İyi
YÜZME
Havuzu iyiydi. Denizi dalgalıydı.

13155645 Eylül 2022 Aile
Aile
Otel yemekleri güzeldi... Otel yemekleri güzeldi. Personelleri çok iyiydi. Her gün temizlik yapıldı. Havlular çarşaflar her gün değiştirildi. Sürekli bir temizlik hali vardı çok mutlu olduk.
10 Mükemmel
3 tane havuzu vardı.

13106028 Eylül 2022 Aile
Aile
Tesis genel olarak temiz guzel... Tesis genel olarak temiz guzel hizmet veriyor konumu cok iyi yanliz oda konusunda. Sıkıntı yasadik çocuklar icin 2 ayri yatak istemistik ama odada tek yatak vardi bir tanede koltuktan bozma yatak vardi resimlerdede 2 ayri yatak vardi ama odada hayal kirikligi yaşadık onun disinda herşey guzedi.
9,3 Mükemmel

13080979 Ağustos 2022 Aile
Ağustos 2022 Etstur
Aile
Genel olarak iyiydi... Genel olarak iyiydi.
6,0
Kararsız

13080981 Ağustos 2022 Aile
Ağustos 2022 Etstur
Aile
Yemekler kalite olarak... Yemekler kalite olarak yetersizdi. Temizlik anlamında iyi değildi. Yemek sıralarında çok sıra oluyordu, otel kalabalıktı. Ancak sessiz ve sakin bir oteldi. Personeller güler yüzlü ve ilgiliydi.
Kararsız