Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Klas More Beach Hotel | Mahmutlar

5,8
Otel misafirleri tarafından %44 oranında tavsiye edilmektedir.
5,8 PUAN

Toplam 32 doğrulanmış görüş
13299166 Ekim 2022 Tek
Ekim 2022 Etstur
Tek
Yatak kirliydi. Bataniye yoktu... Yatak kirliydi. Bataniye yoktu. Oda temizdi. Mini bar çalışmıyordu. Konumu güzeldi. Yemekleri güzeldi. Personelleri güler yüzlüydü.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
6,7 Ortalama

13228888 Eylül 2022 Arkadaş
Arkadaş
Çalışanlar sıcak kanlıydı... Çalışanlar sıcak kanlıydı. Yemekler güzeldi. Konum olarak güzeldi sahili filan.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
9,5 Mükemmel

g_emsal Eylül 2022 Tek
Tek
Odamdaki klozet kapağı komple... Odamdaki klozet kapağı komple kırıktı ve bana o şekilde odayı teslim ettiler. 2 gün klozeti o şekilde kullandım sonunda isyan edince değiştirdiler. Asansör arızalıydı. Otel restoranı için de o asansörü kullanıyordu ve bu durumda hijyenik olmuyordu. Ben o otele arkadaşlarımla gittim onları kırmamak adına ama otel inanılmaz pisti. Otelde olumlu olarak gördüğüm hiçbir yön bulunmuyordu.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Yemeklerde ciddi anlamda çeşitte uyumsuzluk vardı. Sabah kahvaltıda patlıcan, biber kızartması vardı. Menemen yapılmış kaskatı haldeydi. Lezzet yoktu.
Odamızda temizlikte de çok kötüydü. Çarşaflar lekeliydi, banyo keza çok kirliydi. Konforsuz bir odaydı.
YÜZME
Deniz kayalıktı ve yüzemedik o yüzden 1 puan vermek istiyorum.
HİZMET
Yemeğe oturuyoruz daha 2 kaşık aldığımızda personeller direk boş almaya geliyorlar. Daha bitirmedim görüyorsun diyorum ne boşu almaya çalışıyorsun daha tabağım dolu. Asla hizmet yoktu. İkide birde gelip boş alalım diye bizleri rahatsız ettiler.

9133280 Eylül 2022 Çift
Çift
Otel çok kirli,asansörü bozuldu v... Otel çok kirli,asansörü bozuldu ve yapılmadı, yemekleri kötü, havuzu kapattılar, saat 18:00''da düdük çalıyorlar havuzu boşaltın yemek saati diye zaten havuz küçücük, pişman oldum bu oteli tuttuğuma, 2 yıldız bile zor alır. Konuma rahat ulaşım sağladım.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
6,0
Tavsiye etmiyor
Öğlen yemeği saatinde dolapta su bile yoktu,su sorduk bitti dediler yemeklerde lezzet yoktu, üç tane yemek vardı zaten çeşit de yoktu, hijyenik de değildi.
YÜZME
Havuzu küçük, temizlik normal, arka havuzu kapattılar bize küçük havuza girin dediler arka havuzu suyunu da boşaltmışlar oraya yurt yapılacakmış, denizle alakalı bir sorunumuz yoktu.

13190974 Eylül 2022 Aile
Aile
Denize yakındı. Personeller... Denize yakındı. Personeller ilgiliydi. Fiyatı iyiydi. Temiz değildi pek. Başka memnun kaldığım yönü yok.
FİYAT / PERFORMANS: Mükemmel
8,0 İyi

13188971 Eylül 2022 Çift
Çift
Orta seviyede... Orta seviyede.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
7,3 İyi
Kararsız

13159676 Eylül 2022 Aile
Aile
Odalar bakımsız. Her gün... Odalar bakımsız. Her gün değişmesi gereken çarşaflar ve havlular değiştirilmiyor. Görevli dahi uğramıyor. Uzaktan kumandalı cihazların kumanda pilleri bitmiş durumda. Havluların hasarı durumunda 5 euro ödeme alınır demiş ancak havlular zaten yırtık ve delikti. Banyo küvet tıkalıydı uyarmamıza rağmen işlem yapılmadı. Tabaklarda kalan sağlam gıdalar tekrar servis ediliyor. Yemekleri dışarıdan yemeniz daha mantıklı. Mısır gevrekleri için hazırlanan süt su ile bayağı inceltilmiş. İçinde su olduğu için mısır gevrekleri hemen hamurlaşıyor. Ulaşım olarak iyi ve sahil karşıda. Ancak sahil tamamen kayalık ve taş, ayakkabısız girilmez.
4,7

13114889 Eylül 2022 Çift
Çift
Yemekler güzeldi. Ama yemekler... Yemekler güzeldi. Ama yemekler bakımsızdı, içinde çamur bile çıktı. Etler iyi pişmemişti. Plajı kayalıktı. Oda temizliği istediğimiz zaman yapılmıyordu. Tesisin konumu normaldi. Giriş çıkış işlemlerim hızlıydı.
6,0
Tavsiye etmiyor
Etler iyi pişmemişti. Yemeklerde hijyen yoktu. Çeşitlilik fazla değildi. Yemek lezzetleri normaldi.
Odam temiz değildi. Oda konforu iyiydi.

13140640 Eylül 2022 Aile
Aile
Asansörlerde sıkıntı vardı tam ol... Asansörlerde sıkıntı vardı tam olarak çalışmıyordu biri çalışır biri çalışmıyor. Hizmet olarak iyiydi. Personellerde sıkıntı yoktu. Konumu deniz harici güzeldi. Havuzu küçüktü. Temiz bir tesisti. Otopark olsa daha iyi olur.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
7,3 İyi
YÜZME
Şezlongtaki malzemeler çok kirlenmişti kullanamadık. Havuz temizdi ama küçük olduğu için girmedim. Denizi kullandım çok dalgalıydı ama pis değildi.

9534670 Eylül 2022 Aile
Aile
Asla ve aslaaa tavsiye... Asla ve aslaaa tavsiye etmiyorum!! otelin buradaki fotoğraflarda görünen binasından oda vermiyorlar yani siz orayı görüp gidiyorsunuz sizi başka bir binaya yönlendirip oradan oda veriyorlar. Fotoğraf eklenebildiğini bilseydim çekerdim burası için. Israrla odayı buradan tutmadığımı değiştirmelerini istediğimi söylememe rağmen değiştirmediler. Üstüne üstelik bize verilen odalarda kasa yoktu özel eşyalarımın hepsini tatil boyunca üzerimde taşıdım çünkü,saatimin çalınması,üstüne üstlük otel yetkililerinin bununla ilgilenmemesi de cabası oldu. Çalışan garsonlardan hasan bey ismini de vereyim yanıma gelip benim kız arkadaşım temizliyor o almıştır diyor yetkililer kıza iftira atıyordur o diyorlar. Böyle kendi aralarında saçma sapan bir anlaşmazlığa bizi de dahil ettiler. Birde utanmadan çok mu değerliydi diyorlar. Terbiyesizler!tatilim daha da fazla rezil olmasın diye polis çağırmadım. Temizlik hijyen desen yok. Başkasının içtiği yarım bardağın üzerine kola doldurup vermeler,yok gidiyorsunuz her şey dahil otel ya güya yiyecek tabak bulamıyorsunuz vs. Denizi zaten tamamen kayalık denize sıfır oluşu bir işinize yaramıyor yarım saat uzaklıktaki halk plajına gidip yüzmek zorunda kalıyorsunuz. Tam bir rezillikti yaşadıklarım. Otel yetkilisi diye bir şey yok ortada yani sizin hiçbir sorununuzla ilgilenecek hiç kimse yok. Gelen bir kere gelsin yeter mantığıyla işliyorlar asla müşteri memnuniyeti diye bir şey yok.
2,0