Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Innvista Hotel | Kadriye

8,7 Çok İyi
Otel misafirleri tarafından %86 oranında tavsiye edilmektedir.
8,7 PUAN

Toplam 532 doğrulanmış görüş
13707617 Mart 2023 Arkadaş
Mart 2023 Etstur
Arkadaş
Tesis hem temiz hem çalışanlar i... Tesis hem temiz hem çalışanlar iyi, restoran çeşitli leziz ve temiz yemekler çıkıyor. Ben her ay en az 3 defa kalıyorum zaten bu tesiste. Mimarisi gayet başarılı.
10 Mükemmel
Tavsiye ediyor
yemek porsiyonları yeterli. restoran hizmeti gayet iyiydi.
Oda geniş ve ferahtı. Bukletler yeterliydi.
HİZMET
Personeller güler yüzlüydüler. Personel sayı olarak yeterliydiler.

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, Innvista Hotels Belek olarak sizleri otelimizde misafir etmekten onur duyduk ve düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ekibimizin hizmetinden ve ilgisinden memnun kaldığınızı okumak bizleri oldukça gururlandırdı. Yorumu okuduklarında kesinlikle çok sevineceklerin den emin olabilirsiniz. Ekibimizin adına bu güzel yorumunuz için size çok teşekkür etmek isteriz. Innvista Hotels Belek olarak sizleri her zaman otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister, güzel ve sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Darya YILDIZ Misafir İlişkileri Müdürü

9616689 Şubat 2023 Aile
Aile
Tatil oteli değil , türkiye nin ... Tatil oteli değil , türkiye nin güncel durumuyla alakalı eğlence sıkıntısı vardı , hizmeti iyiydi , temizliği iyiydi , odaları güzeldi, otoparkı vardı.
9,3 Mükemmel
Tavsiye etmiyor
çeşitlilik bakımından baya zengindi , restoran hijyeni orta halli
Oda sıcaklığı çok iyiydi.
HİZMET
Personellerin karşılamaları çok iyiydi.

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, Öncelikle değerli vaktinizi ayırarak bize iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Yorumunuz çalışma arkadaşlarımıza , yöneticilerine ve bağlı bulunduğumuz üst yönetime iletilmiştir. Sizlere tekrar hizmet edebilmek umuduyla, Saygılarımızı sunarım. Darya YILDIZ Misafir İlişkileri Müdürü

13285148 Şubat 2023 Çift
Çift
Tesiste hizmet zayıftı hatta... Tesiste hizmet zayıftı hatta yoktu. İletecek başka bir görüşüm yok. Olumlu olarak yemekleri güzeldi.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
8,0 İyi
Tavsiye etmiyor
yemeklerde çeşitlilik yoktu. lezzet bakımından iyiydi. hijyen bakımından da iyiydi.
Oda sıcaklığı iyiydi. Banyo temizliği iyiydi. Çarşaf ve havlular temizdi.
Personeller ilgili değildi.

Tesisin Cevabı

Sayın Okan Bey! Öncelikle değerli vaktinizi ayırarak bize iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Yorumunuz çalışma arkadaşlarımıza , yöneticilerine ve bağlı bulunduğumuz üst yönetime iletilmiştir. Sizlere tekrar hizmet edebilmek umuduyla, Saygılarımızı sunarım. Darya YILDIZ Misafir İlişkileri Müdürü

13686905 Şubat 2023 Aile
Aile
Kapalı havuzun sıcaklığı çocuk iç... Kapalı havuzun sıcaklığı çocuk için uygun olmadığı için havuz daha sıcak olmalıdır. Tesis temizdi. Personeller ilgiliydi. Yemekleri çeşit olarak daha iyi olabilirdi ama lezzetliydi. Konumu çok iyi.
9,3 Mükemmel

Tesisin Cevabı

Sayın misafirimiz, Öncelikle değerli vaktinizi ayırarak bize iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Yorumunuz çalışma arkadaşlarımıza , yöneticilerine ve bağlı bulunduğumuz üst yönetime iletilmiştir. Kapalı havuzumuz 28 derece sıcaklıktadır. Daha yüksek derecesini yapamıyoruz. Sizlere tekrar hizmet edebilmek umuduyla, Saygılarımızı sunarım. Darya YILDIZ Misafir İlişkileri Müdürü

burcuakinci Şubat 2023 Aile
Aile
Tesis fiyat/performans açısından ... Tesis fiyat/performans açısından oldukça başarılı. Odalar ferah. Oda temizliği çok yüzeysel yapılmıştı,bu açıdan memnun olamadım. Bir de yemekhanede bir görevli masaya içecek servisi yapılmadığını söylediği halde başka bir görevli masaya içecek servisi yapıyordu. Kurallar açısından tutarsızlık var diye anlıyorum. Barmenler çok başarılıydı. Her türlü kokteyli başarıyla hazırladılar. Yemekler güzel ve menüsü zengindi. Tatlılar görsel olarak çekici ama lezzet olarak başarılı değildi. Genel olarak memnun kaldık.
8,0 İyi

7388171 Şubat 2023 Aile
Aile
Öncelikle odamızı aile odasına yü... Öncelikle odamızı aile odasına yükselttikleri için otel yönetimine teşekkürlerimizi sunarız. Odalar temiz ve bakımlıydı. En son ne zaman tadilat yapıldığını tam olarak bilmiyorum ama temiz ve kullanımı güzeldi. Çok kullanamasak da çocuk kulübündeki olanaklardan ve buradaki görevlilerden çok memnun kaldık. Hepsi her daim güler yüzlü ve ilgiliydi. 9 aylık bebeğimiz için her öğün yemek konusunda bize yardımcı olan restoran görevlilerine de teşekkür ederiz. Otelin en büyük eksikliği bazı şeyleri sürekli talep edilmesine ihtiyaç duyulmasıydı. Örneğin odalarda su ısıtıcısı yoktu. 5 yıldızlı otellerde bulunması gereken bir özellik. İsteyene bornoz temin ediliyordu. Bir hizmet varsa, odaya koyarsın ve kullanırım. Neden istemem gerekiyor son olarak, kışın 3-4 gün kalmak için iyi bir otel ama yazın bir hafta ve daha uzun kalışlar için yeterli olur mu açıkçası bilemedim.
9,0 Çok İyi
Kararsız

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, Değerli misafirlerimizin konforlu bir tatil geçirebilmeleri adına özenle çalışan takım arkadaşlarımızın sizleri memnun etmiş olması harika. Innvista Hotels Belek ailesi olarak sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyduk. En kısa zamanda sizi tekrar aramızda görmek dileğiyle. Saygılarımızla, Darya YILDIZ Misafir İlişkileri Müdürü

3510024 Şubat 2023 Çift
Şubat 2023 Odamax
Çift
Kaldigim oda da sabah 3 kere yag... Kaldigim oda da sabah 3 kere yag kokusuna uyanmak cok aci.
5,0

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, Düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetsizlikleriniz otel yönetimine iletilmiştir ve detaylıca değerlendirilecektir. Siz değerli misafirlerimizin yorumlarını önemsiyor ve kendimizi değerlendirmek, geliştirmek adına fırsat olarak görüyoruz. Daha güzel anılarla ayrılacağınız bir başka tatilde sizlere tekrar hizmet etmeyi dileriz. Saygılarımızla, Darya YILDIZ Misafir İlişkileri Müdürü

13663024 Ocak 2023 Aile
Aile
Odalar dışındaki diğer bölümler ç... Odalar dışındaki diğer bölümler çok soğuk odanın ısıtması da yeterli değil birde hamamda kese yapmak yasakmış.
7,0 Ortalama

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirlerimiz! Öncelikle değerli vaktinizi ayırarak bize iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Yorumunuz çalışma arkadaşlarımıza , yöneticilerine ve bağlı bulunduğumuz üst yönetime iletilmiştir. Sizlere tekrar hizmet edebilmek umuduyla, Saygılarımızı sunarım. Darya YILDIZ Misafir İlişkileri Müdürü

ESRKİZ2 Ocak 2023 Aile
Aile
Tesis çok kalabalıktı. Ara... Tesis çok kalabalıktı. Ara tatile denk gelmemiz nedeniyle her alanda yoğunluk yaşadık. Havuz da hamam da yer yoktu. Akşam lobide oturmak isteseniz boş koltuk yok. Yemekler çok sınırlı ve güzel değil. Tesisin genel hizmet ve servisinden memnun kalmadık.
FİYAT / PERFORMANS: Çok Kötü
5,0

9567625 Ocak 2023 Aile
Aile
Oteli çocuklu ailelere tavsiye... Oteli çocuklu ailelere tavsiye etmem. Hiç animasyon yoktu. Ben daha önce başka otellere gittim. Mesela oralarda çocukları alıp götürüyorlardı. Bu otelde sadece bir gün 10 dakika falan animasyon yaptılar. Otelin genel ısısı iyi değildi. Otelin mimari yapısı hoşuma gitti. Otele rahat ulaşım sağladım.

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, Düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetsizlikleriniz otel yönetimine iletilmiştir ve detaylıca değerlendirilecektir. Belirtmek isterim ki, yaşamış olduğunuz sıkıntılar hizmet kalite standardımız değildir ve emin olunuz ki bir sonraki konaklamanızda çok daha güzel anılarla ayrılmanız için elimizden gelenin en iyisi yapılacaktır. Gelmeden önce direkt benimle iletişime geçebilirsiniz darya.yildiz@innvistahotels.com Sizlere tekrar hizmet edebilmek umuduyla, Darya YILDIZ Misafir İlişkileri Müdürü