13299163Ekim 2022
Ekim
2022
Etstur
Tek
Plaja çok yakındı. Kleopatra...
Plaja çok yakındı. Kleopatra plajına yakın oması güzeldi. Kahvaltı olmaması iyi değildi. Fiyat olarak konuma göre çok iyiydi.
İyi
7,0
Ortalama
Tavsiye ediyor
Temizdi. Televizyon eskiydi. Dolap eski ve çalışmıyordu.
Odada televizyon çalışmıyordu söy...
Odada televizyon çalışmıyordu söyledim yaptırmak çok zormuş wi-fi doğru düzgün çekmiyor odada, temizlik çok kötü banyo berbat,duş başlığı yoktu onu da resepsiyon a söyledim yedek varmış bana verdiler takıver diye,büro tipi buzdolabi vardı o çalışıyordu iyi ki,klima açmadım gerek olmadığı için,elimde felan kalmasın diye,bir gece mecburiyetten kalacaklar için ideal.
Odam temiz değildi. Buzdolabında ...
Odam temiz değildi. Buzdolabında su bile yoktu. Aile işletmesi olan bir tesis. Pansiyonun hizmeti zayıftı. Çarşaflar da lekeliydi. Konum olarak merkeziydi.
Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Odam temiz değildi. Çarşaflar lekeliydi. Lavaboda çok küçüktü. Odam konforlu da değildi.
YÜZME
HİZMET
Personeller ilgili değildi. Hizmet kalitesi düşüktü.
Köpek bağlasan durmaz o otelde...
Köpek bağlasan durmaz o otelde. Bence bu oteli önermeyin , çıkarın sitenizden. Otel çok berbat. Mecbur kaldık. Çok pis bir tesisti. Havlu yok. Kıllar vardı. Yatakta ayaklarımız tahtaya değiyordu. Tesisin konumu güzeldi. Giriş çıkış işlemlerim hızlıydı. Hoş geldin bile demediler girerken. Saygısızlar. Müşteriye hiç ilgi yoktu. Klima çalışmıyordu. Televizyon 500 yıldan kalmaydı. Başka misafir göndemeyin. Yerler tozdu. Pislikten ayağımın altı kapkaraydı pislikten.
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Şampuan, el sabunu, havlu yoktu. Yüzümü tişörtüme sildim. Oda genişliği normaldi.
YÜZME
HİZMET
Personel sayısı az ve ilgili değillerdi. Sanki hayvan içeri giriyordu. Muhatap bile olmadılar. Selam bile vermediler. Yüzüme bile bakmadılar.
Tesisin konumu güzeldi. Plajın...
Tesisin konumu güzeldi. Plajın önündeydi. Lavabo ve banyosu eski ve temiz değildi. Personeller ilgiliydi. Giriş çıkış işlemleri hızlıydı. Fiyat performansı iyiydi ama önümüzdeki yıl tercih etmem.
İyi
7,0
Ortalama
Kararsız
Odam temiz değildi. Battaniye yırtık ve havlular pisti. Her taraf pansiyon manzarası yoktu.