Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Concorde Luxury Resort & Casino & Convention & SPA | Bafra

9,4 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %95 oranında tavsiye edilmektedir.
9,4 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 1423 doğrulanmış görüş
3516982 Mart 2023 Arkadaş
Arkadaş
Fiyat performans açısından çok iy... Fiyat performans açısından çok iyi bir otel çalışanların tutumu ve hizmeti çok iyiydi gaywt memnun kaldım.

Tesisin Cevabı

Ömer Bey, konaklamanızla ilgili bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Tüm misafirlerimizin beklentilerini karşılama konusunda geniş imkanlar sunarak sizlere hizmet vermekteyiz. Otelimizde sizleri tekrar aramızda görmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

3516936 Mart 2023 Aile
Aile
Çok memnun kaldık... Çok memnun kaldık.

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, otelimizi tercih ederek memnuniyetinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizleri ağırlamaktan daima mutluluk duyacağımızı belirtir, saygılarımızı sunarız. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

3516972 Mart 2023 Arkadaş
Arkadaş
Herseyi ile mukembel otel... Herseyi ile mukembel otel.

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, güzel yorumunuz ve yüksek puanlamanız için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar aramızda görmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

3516387 Mart 2023 Aile
Aile
Tekrar gideceğim... Tekrar gideceğim.

Tesisin Cevabı

Değerli misafirimiz, otelimizi değerlendirdiğiniz ve yüksek puanlamanız için teşekkür ederiz. Sizleri ağırlamaktan daima mutluluk duyacağımızı belirtir, saygılarımızı sunarız. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

3515904 Mart 2023 Aile
Aile
Cok guzel vakit gecirdik hersey... Cok guzel vakit gecirdik hersey cok guzeldi. Hic bir problem yasamadik. ikinci gelisimizdi otelinize. Umarim tekrar geliriz. Tesekkur ederiz.

Tesisin Cevabı

Görkem Bey, otelimizi tekrar tercih ettiğiniz için teşekkür eder, değerli görüşlerinize tanıklık etmekten mutluluk duyduğumuzu sizlerle paylaşmak isteriz. Kapımızın sizlere daima açık olduğunuz belirtir, saygılarımızı sunarız. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

3515673 Mart 2023 Arkadaş
Arkadaş
Hersey için hizmet , konaklama... Hersey için hizmet , konaklama , ilgi için çok memnun olup , kaldığımız sürece de emeği ve hizmeti geçen bütün arkadaşlara da teşekkür ederiz.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Concorde Luxury Resort'u tercih edip, güzel yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar otelimizde ağırlamayı diler, saygılarımızı sunarız. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

3515638 Mart 2023 Arkadaş
Arkadaş
Otelin imkanları ve casinosu... Otelin imkanları ve casinosu gerçekten çok iyi . Bunun yanında çalışanların samimiyeti ve ilgisi olağan üstü . Ben çok beğendim . Herkese tavsiye ederim.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, otelimizle ilgili güzel yorumunuz için teşekkür ederiz! Güzel bir konaklama süreci geçirdiğinizi duyduğumuza çok memnun olduk. Sizi yakın zamanda yeniden otelimizde misafir etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Saygılarımızla, Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

12337003 Mart 2023 Aile
Aile
Merhabalar eşim ve oğlum ile... Merhabalar eşim ve oğlum ile mart ayında yaptığımız tatil mükemmel geçti otel personeli ilgisi müthişti tüm alanlar oldukça güzel ve keyifliydi.

Tesisin Cevabı

Mahmut Bey, Concorde Luxury Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, memnuniyetinize tanıklık etmekten mutluluk duyduğumuzu sizlerle paylaşmak isteriz. Tüm aile bireylerinin keyifli bir tatil geçirebilmeleri için her şeyin özenli düşünüldüğü otelimizde sizleri de mutlu Concorde misafirlerinden biri olarak görmekten içtenlik duyarız. Kapımızın size ve ailenize daima açık olduğunu belirtir, saygılarımızı sunarız. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

K_FAIKA9 Şubat 2023 Aile
Şubat 2023 Web
Aile
Kesinlikle tavsiye ediyorum... Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, olumlu puanlamanız ve otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar aramızda görmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür

13679438 Şubat 2023 Çift
Şubat 2023 Etstur
Çift
Tesisi ikinci kez tercih... Tesisi ikinci kez tercih edişimiz. İlkinde de 6 ay önce yazın balayı otelimiz olarak gitmiştik. Yazı ayrı kışı ayrı güzeldi tatillerimizin. Sezonu olmasa da kalitede hiçbir fark yoktu. Çalışan kalitesi, güleryüzlülük, her olaya çözüm odaklı yaklaşımlarını biz çok seviyoruz. Bundan sonra başka yer denemeyiz gibi düşünüyoruz. Teşekkürler.
Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Bu yorum misafiri tarafından bırakılmıştır.

Tesisin Cevabı

Değerli misafirimiz, Concorde Luxury Resort'u bir kez daha tercih ettiğiniz ve bu güzel görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlere keyif aldığınız bir deneyim sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kalite anlayışımızı yılın her anı sizlere yansıtabilmek adına titizlikle çalıştığımızı belirtmek isteriz. Bu değerli görüşlerinizi bizlerle paylaşıp otelimizi tavsiye ettiğiniz için tekrar teşekkür eder, sizleri sonraki tatillerinizde yine aramızda görmeyi dileriz. Saygılarımızla. Tamer YAMAK - Concorde Luxury Resort / Genel Müdür