Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Concorde De Luxe Resort | Lara-Kundu

9,6 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %97 oranında tavsiye edilmektedir.
9,6 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 2268 doğrulanmış görüş
4009873 Mart 2023 Aile
Aile
Otelde çok güzel vakit geçirdik. ... Otelde çok güzel vakit geçirdik. Aktiviteler çok güzeldi. Havuz alanı bahçe alanı çok büyüktü,yemekler çok lezzetli ve güzeldi içecekler çeşitli cam şişede veriliyordu alkol çeşidi çoktu. Akşamları showlar çok eğlenceli,canlı müziklerde çok eğlendik,mini club çalışanlarına ayrıca teşekkür ederim güler yüzlü ve çok ilgiliydiler,hergün çocukların sıkılmayacaği farklı aktiviteler yaptirdilar. Kesinlikle tavsiye ederim.

CELIKFATIH8 Mart 2023 Arkadaş
Arkadaş
Bar içecekleri çeşitlilik ve... Bar içecekleri çeşitlilik ve temizlik olarak yeterli içecekler şişede servis esiliyor restaurant gercekten cok temiz ve guler yuzlu her an ne istediğinizi soran personeller var yemekler cok çeşitli ve leziz aksam programları dans showları cok eğlenceli gün içindeki aktiviteler yeterli her an yapacak birsey oluyor otel temiz ve her seye özen gösteriliyor tüm çalışanlar ve karsılama cok güler yüzlü animasyon ekibi çok ilgili mutlaka gelmeniz gereken bir otel ben yazın tekrar gelmeyi düşünüyorum.

13707027 Mart 2023 Tek
Tek
Personellerin davranışlarından me... Personellerin davranışlarından memnun kalmadık çok isteksiz konuşmuyorlardı. Biz kalabalık gitmiştik orada da söylemiştik sorunlarımızı. Kendilerine not aldılar. Yemek konusunda güzeldi lezzet ve çeşitlilik olarak iyiydi, genel kullanım alanları, oda temizliği, havuzları gayet iyiydi.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
7,3 İyi
Kararsız
yemeklerinde lezzet ve çeşitlilik olarak iyiydi, servis takımları hijyeni güzeldi.
Odam konfor ve temizlik olarak iyiydi, oda ısıtması güzeldi.
HİZMET
Personeller isteksiz ve konuşmuyorlardı , hizmet aksaklığı yaşamadık.

Tesisin Cevabı

Serhat Bey, öncelikle Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her zaman gelişmeye açık ve misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla sizlere keyifli bir deneyim sunabilmek için özverili bir çalışma yürütmekteyiz. Bu bağlamda görüşlerinize her zaman büyük önem verdiğimizi belirtmek isteriz. Yorumlarınızda değindiğiniz güzel noktalar için tekrar teşekkür eder, daima daha iyisini sunmaya gayret gösterdiğimiz otelimizde sizleri tekrar aramızda görmeyi dileriz. Saygılarımızla. Galip TOPAL - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

13526857 Mart 2023 Çift
Çift
Açık alandaki ısıtmalı... Açık alandaki ısıtmalı havuzu(28-29 derece), yeme içme kalitesi, gece eğlencesiyle keyifli bir tatil geçirdik. Resepsiyondaki ahmet bey, lezetli sushi'leriyle seher hanım, asya alakart'taki zehra hanım, ali osman bey ve güler yüzlü tüm personeliyle sıcak bir ortam. Tavsiye ederiz.
9,3 Mükemmel

Tesisin Cevabı

Berna Hanım, öncelikle Concorde De Luxe Resort'u tercih edip, güzel yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tatilinizden keyif almanıza çok sevindik. Sizlere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçladığımız otelimizde güler yüzlü personelimiz sizlere her daim yardımcı olmak ve size samimi bir ortam sunabilmek için büyük titizlikle çalışmaktadır. Sizleri sonraki tatillerinizde de aramızda görmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Galip TOPAL - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

13707023 Mart 2023 Çift
Çift
Çok tavsiye ederim yemekleri... Çok tavsiye ederim yemekleri içecekleri tatlıları hakkını vermişler baştan sağma yemek yok her şeyi çok güzeldi temizledi. Personel harika. Konum rahat ulaşımı güzeldi. Yaz olsa daha eğlenecektik. Isıtmalı havuz da çok güzeldi hamamı da çok güzeldi. Beklentilerimi karşıladı. İlk önce hep yeni otele gidiyordum birden eski geldi biraz bana, yorumlara bakarak gittim ilk başta pişman oldum sonra kahvaltıyı görünce çok memnun oldum. Nilüfer hanım yukarıda ki barda çok yardımcı oldu ayrıca animasyoncu çocuk da çok ilgiliydi.
Tavsiye ediyor
yemekler lezzet ve çeşitlilik olarak iyiydi. kullanılan ürünler tazeydi.
Oda temiz hijyen ama bende yenilik takıntısı var. Eskimiş her yer. Havlu ve çarşafları temizdi.
HİZMET
Personeller güler yüzlü yardımsever.

Tesisin Cevabı

Emel Hanım, Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz bu bu kıymetli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konaklamanızdan böylesine keyif almanıza çok sevindik. Bu noktada tüm ekibimizce sizlere tam anlamıyla tatmin olacağınız bir tatil sunabilmekten duyduğumuz mutluluğu da paylaşmak isteriz. Sizleri ağırlamaktan daima mutluluk duyacağımızı belirtir, en kısa zamanda sizlerle tekrar görüşmeyi dileriz. Saygılarımızla. Galip TOPAL - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

4009445 Mart 2023 Aile
Aile
Her şeyden memnun kaldığım bir ta... Her şeyden memnun kaldığım bir tatil oldu. Personeller çok güleryüzlüylü sıcak kanlılardı. Temizlik anlamında yemek anlamında çok memnun kaldım . Yemekler çok lezzetli çeşit olarak yeterliydi. Akşam programlarında çok eğlendik . Müzikler çok güzeldi . Animasyon ekibi çok ilgiliydi. Tekrar gelmeyi düşünüyorum ve tavsiye ederim.

Tesisin Cevabı

Gülizar Hanım, Concorde De Luxe Resort'u tercih edip, güzel yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar otelimizde ağırlamayı diler, saygılarımızı sunarız. Galip TOPAL - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

13707033 Mart 2023 Aile
Aile
Muhteşem memnun kaldım... Muhteşem memnun kaldım otelden,personelden,özellikle yemeklere bayıldık. Antalya da yaşayan bir aileyiz hafta sonları artık adresimiz. Teşekkürler.

Tesisin Cevabı

Ayça Hanım, otelimizle ilgili güzel yorumunuz için teşekkür ederiz! Güzel bir konaklama süreci geçirdiğinizi duyduğumuza çok memnun olduk. Sizi yakın zamanda yeniden otelimizde misafir etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Saygılarımızla, Galip TOPAL - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

13707026 Mart 2023 Çift
Çift
Otel personelleri daha güler... Otel personelleri daha güler yüzlü olabilirdi. Personel sayısı azdı. Temiz bir tesisti. Yemekleri güzel ve lezzetliydi. Konum ve ulaşım açısından sorun yoktu. Otel konaklamam süresince konforlu ve rahat hissettim. Çok fazla beklentilerime uygun bir tatil deneyimi olmadı benim için personellerin güler yüzlü olmamasından kaynaklı.
FİYAT / PERFORMANS: İyi
6,7 Ortalama
Kararsız
lezzet ve çeşitlilik olarak yeterliydi. çatal bıçak temizliği de iyiydi.
Odanın ısınması ve genişliği yeterliydi.
HİZMET
Personeller güler yüzlü olabilirdi. Personellerin kılık kıyafeti de çalışma koşullarına uygundu.

Tesisin Cevabı

Furkan Bey, tatilinizde Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlere her zaman en kaliteli hizmeti sunmak için elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda sizlerin görüşlerine de büyük önem vermekte ve yorumlarınızın dikkate alınacağını belirtmek isteriz. Daha iyi bir hizmet sunabilmek adına sizleri tekrar Concorde De Luxe Resort'a bekler, saygılarımızı sunarız. Galip TOPAL - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

ERKAN_T6 Mart 2023 Arkadaş
Arkadaş
Otel organizasyonları çok iyi... Otel organizasyonları çok iyi yalnız oda servisi biraz zayıf, animasyon şefi çok ilgilendi bizimle, şura hanim da oyle. Odalarda ki mini baralara önem. Verilse daha iyi olur genel olarak çok memnunuz teşekkürler. Bar elemanlarından berkay ve mehmet işinde çok iyi. Pazartesi günü sahne alan canlı müzik grubundan çok keyif aldık.

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, güzel görüşlerinize tanık olmanın bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Keyifli bir tatil için, alanında profesyonel personelimizin güler yüzlü ve titiz hizmetiyle sizlere Concorde kalitesini sunmaya devam ediyoruz. Sizleri ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı belirtir, saygılarımızı sunarız. Galip TOPAL - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

9218531 Mart 2023 Çift
Çift
Tesisin konumu, odaları ve... Tesisin konumu, odaları ve hizmet anlayışı üst düzel. Kendilerini tebrik ederim.

Tesisin Cevabı

Feyza Hanım, otelimizi tercih ederek değerli yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizleri sonraki tatillerinizde de aramızda görmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Galip TOPAL - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür