13483241Kasım 2022
Kasım
2022
Etstur
Çift
Tesisin konumu haricinde güzel...
Tesisin konumu haricinde güzel olan hiç bir şey yoktu. Odalar aşırı eskiydi. Odada sıcak su yoktu. Kahvaltı vasata yakındı.
Çok güzel yapılmış bir oteldi. Am...
Çok güzel yapılmış bir oteldi. Ama işletme zihniyeti kötüydü. Kahvaltısı ve ortamı masaları özensizdi. Ama personeller güler yüzlüydü. Konum olarak merkeze yakındı.
Ortalama
7,3
İyi
Tavsiye etmiyor
Kahvaltısı çok zayıftı. O kahvaltı salonunu falan acil olarak düzenlenmesi gerekir.
Tavsiye ederim. Tesis çok...
Tavsiye ederim. Tesis çok rahattı. Çalışanlar çok tatlılardı, samimiydiler. Personeller ilgililerdi. Kahvaltı çok güzeldi. Biz oda kahvaltı şeklinde aldık. Açık büfeydi çok çeşit vardı. Konumu çok güzeldi.
Tavsiye ediyor
Biz oda kahvaltı şeklinde aldık . Açık büfeydi çok çeşit vardı.
Tesisin bütün olanakları...
Tesisin bütün olanakları güzeldi. Personelleri güler yüzlüydü. Tesis genel olarak temizdi. Giriş çıkış işlemleri hızlı yapıldı.
Konumu güzel. Otelin yapısı...
Konumu güzel. Otelin yapısı güzel. Temiz bir oteldi. Personeller ilgiliydi özellikle temizlik personellerini belirtmek isterim.
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
YÜZME
İki havuz vardı. Havuzun biri temiz değildi. Arıtma sistemi çalışmıyor olabilir.