Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
12346303Mayıs 2022
Aile
Mayıs
2022
Etstur
Aile
Sadece temiz bir otel olmadığı iç...
Sadece temiz bir otel olmadığı için tavsiye etmyiorum. Otelin konumu iyiydi merkeziydi. Personel ilgili ve güler yüzlüydü. Odaların genişliği yeterliydi.
Tesise girdiğinizde sizi lobide...
Tesise girdiğinizde sizi lobide çok ilgili ve güleryüzlü bir personel karşılıyor. Odalar inanılmaz temiz ve ferah. Kahvaltı güzel. Konum olarak çarşıda ve her yere çok yakın. Çok memnun kaldık, herkese tavsiye ederiz.
Tek kişilik oda formunda iki...
Tek kişilik oda formunda iki kişi kaldık. Banyoda bir adet küçücük sabun vardı. Fiyata göre şartlar böyle dedik kabullendik.