Oda Seç
Şehir merkezinde yer alan Piyes Otel, ücretsiz Wi-Fi erişimine sahip, klimalı modern odalar ve 24 saat açık resepsiyonu ile, oda-Kahvaltı olarak hizmet vermektedir. Çeşitli alışveriş merkezleri(MarkAntalya AVM), restoranlar,kafeler ve eğelence mekanları yürüme mesafesindedir. Kaleiçi Mermerli plajı yürüme mesafesinde, konyaaltı plajı ise 3 km uzaklıktadır. Modern odalar minibar ve uydu yayın LED Tv ler bulunmaktadır. Her odada ücretsiz banyo malzemeleri içeren özel banyolar mevcuttur. Odalarımızda tam ortopetik büyük French yatakları bulunmaktadır. MarkAntalya alışveriş merkezi ve Tramvay istasyonu 50 metre uzaklıktadır ve Antalya Havalimanı'na tranvay ve otobüslerle kolay ulaşım sağlanabilir. Eski Kent olan Kaleiçi, yerel otantik dükkanlar, müzeler,kafeler,plajı ve barlarıyla otele 500 metre mesafede yer almaktadır. Antalya Havaalanına 15 Km uzaklıktadır.
Misafirlerimiz Tesisimizin karşısında otoparktan ücretli (100 tl) şekilde yararlanabilirler.
Antalya Şehiriçi bölgesindeki 514 tesis arasında
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.