Oda Seç
Alanya’da merkezi bir konumda yer alan Perle Apart Otel, Keykubat, Damlataş ve Kleopatra plajlarına yakın mesafede bulunuyor. Ev rahatlığı sunan apartları ile hizmet veren tesiste; yüzme havuzu, restoran gibi olanaklar da mevcut.
Alanya'da elverişli bir konuma sahip Perle Apart Hotel'de ücretsiz şemsiye ve şezlonglarla çevrili açık havuz ve bahçe bulunmaktadır. Tüm alanlarda Wi-Fi erişimi ücretsizdir.
Dairelerde TV, klima ve balkon vardır. Özel banyoda duş ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Şehir ve bahçe manzaralarının keyfini çıkarabilirsiniz. Mutfağınızın size özel ortamında yemeklerinizi hazırlayabilir, şehir ve bahçe manzaralı balkonda keyifle yiyebilirsiniz.
Perle Apart Hotel'in 24 saat açık resepsiyonu günlük hizmetçi servisi sağlamaktadır. Diğer imkanlar arasında market alışverişi teslimatı, ortak lounge alanı ve bagaj muhafazası sayılabilir.
Gazipaşa Havaalanı 44,5 km uzaklıktadır.
Perle Apart Otel, Türkiye'nin gözde turistik mekanlarından olan ve denizi, kumu, güneşi, doğası ve tarihi yanı sıra ülkenin en uzun yaz mevsimi ile her yıl yaklaşık 3 milyon turist ziyaretçi ağırlayan Alanya şehir merkezinde yer almaktadır.
Başta çarşıya ve Keykubat, Damlataş, Kleopatra plajlarına olmak üzere şehrin hemen her yerine yakınlığı ve ulaşımın kolaylığı sayesinde pek çok imkanı sunan merkezi konumu yanı sıra; Perle Apart Otel, her yıl yeniden tercih edilen bir tesis olma özelliğini de düzenli ziyaret eden misafirleri sayesinde kazanmıştır.
Hem dinlenmek hem de tatil boyunca şehrin dinamiklerine bir kaç adım ötede olmak isteyen aileler, çiftler ve gençler için favori bir işletme haline gelmiştir.
Yüzme havuzu, lobi kafe/bistro, mini market, havuz bar ve havuzbaşı snack bar olanakları sunan Perle Apart Otel; 32 adet 1+1 tipinde sevimli odası ve misafirperver personeli ile ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürmektedir.
Alanya bölgesindeki 456 tesis arasında
Gazipaşa Havaalanı 44,5 km uzaklıktadır.
BİZ NEREDEYİZ?
Perle Apart Otel şehir merkezinde yer almaktadır. Merkez ana caddenin (Atatürk Caddesi) 200 metre, deniz kıyısının 650 metre ve geleneksel pazar yeri ile mağazaların da yaklaşık 150 metre mesafede olduğu gibi şehrin pek çok gezme yerler yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca, otelin hemen yakınında yer alan minibüs ve dolmuş merkez durakları sayesinde şehrin çevresindeki turistik merkezlere, semt ve beldelere ulaşmak da oldukça kolaydır.
ALANYA HAKKINDA
Alanya bölgesi Türkiye’nin en gelişmiş turizm bölgelerinden biridir. Antalya'nın en doğusunda bulunan ve Türkiye'nin en sıcak iklimlerinden birine sahip olan bir bölgedir. Antik çağda Pamfilya ile Kilikya arasındaki çizgide yer alan ve küçük bir yarımada şeklinde olan Alanya bölgesinde birçok tarihi eseri bulabilirsiniz. 1980'li yıllarda başlayan turizm akınıyla beraber butik ve küçük otellerle başlayan bölge turizmi, günümüzde çok farklı tesisleri bünyesinde barındırmaktadır. Alanya merkezinden doğuya ve batıya uzanan kilometrelerce uzunluktaki kumsalları ve bölgenin turizme elverişli konumu, şehre önem kazanmasını sağlayan nedenlerden bazılarıdır.
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.