• Tatilini Bul Yeni
    24 Kasım 1 Gün
Kişi Seç
  • Yetişkin Sayısı
    2 Yetişkin
  • Çocuk Sayısı (0-17 yaş arası)
    0 Çocuk

%55
Kültür ve Turizm Bakanlığı - Turizm İşletme Belgesi: 20012
Yorum Yaz
Tüm Yorumları Göster
Tesis Sıralaması (Kemer Bölgesinde Toplam 491 Tesis)
Tesis Rozetleri
    5.5
    %45
    %55
Ara
Yorumlar kullanıcı seçimine göre; Otelpuan sıralaması, yeniden eskiye, eskiden yeniye, puanı artan, puanı azalan, refakat tipi, dönem, fotoğraflı yorum, misafir puanına göre sıralanır. Sıralama için bir seçim yapılmadığı takdirde, Otelpuan yorum sıralaması uygulanır. Otelpuan yorum sıralaması, Otelpuan’ın değişken tercihlerine göre yapılır. Değişken tercih ve sıralamalar her zaman kontrol edilebilecek ve bağımsız deneticiler tarafından her zaman test edilebilecek algoritmalara göre belirlenmektedir. Bu algoritmalara etki eden hususlar, yorum içerisinde yer alan karakter sayısı, yorumda fotoğraf yer alması ve sayısı, yorumun güncelliği (son 1 senede konaklamış olması gibi), yorumların anket sonucu bırakılmış olması, yorumda tesis yanıtı olması vb. şeklindedir. Bu algoritma ile yapılan sıralama yüksek puandan düşük puana doğru sıralanmaktadır.

Daha Fazla Yorum
Tesis Bilgileri
  • Genel
  • Genel Tanıtım
    Yemyeşil çam ormanları ve Akdeniz'in pırıl pırıl suları arasında yer alan Martı Myra, modern konforlarla donatılmış huzurlu bir kaçış sunar. Büyüleyici manzarası ve sakin atmosferiyle, hem doğayla hem de sevdiklerinizle yeniden bağ kurabileceğiniz bir yer sizi bekliyor. Her yaşa hitap edecek şekilde tasarlanan Martı Myra, her misafir için hem dinlenme hem de macera sunar. Aile dostu olanaklardan çiftler için keyifli köşelere kadar, burada herkes kendine uygun bir kaçış noktası bulur. Otuz yılı aşkın samimi hizmet anlayışıyla Martı Myra, Türk misafirperverliğinin ruhunu yansıtıyor. Her konaklama, anlamlı anlar ve ömür boyu hatırlanacak değerli anılar yaratmak için, sizin için özenle tasarlanmıştır. Otelimiz; çocuk dostu, çevre dostu ve evcil hayvan dostudur. Evcil hayvan dostu bir otel olarak, tüylü dostlarınızı da memnuniyetle ağırlıyoruz, böylece ailenin tüm üyeleri mükemmel bir tatilin keyfini çıkarabilir.
  • Önemli Bilgiler
    • Otel yönetimi, saatleri ve üniteleri önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirme hakkını saklı tutar. • Bazı hizmetler ve etkinlikler, hava koşullarına bağlı olarak yalnızca 15 Mayıs - 15 Eylül tarihleri arasında sunulmaktadır. • Konaklamanız sırasında A'La Carte ve Pavilion rezervasyonlarınızı MARTI HOTELS mobil uygulaması veya Misafir İlişkileri departmanı aracılığıyla yapabilir, günün etkinliklerini, hizmetlerini, yemek saatlerini ve konseptlerini kolayca görebilirsiniz. • Misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri için, tesislerde uygulanacak olan konsept içeriği, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından belirlenen genelgelere uygun olarak, bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kapatılabilir veya sınırlı olabilir. • Otel, değişen operasyonel koşullar nedeniyle konsepte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Balayı
    (En az 4 gece konaklama için geçerlidir) • Otele giriş ve çıkış günü müsaitliğe göre hızlı işlemler • Odaya giriş günü şarap ve meyve sepeti ikramı • Romantik oda dekorasyonu. • Balayı çiftleri için bornoz, terlik ve özel banyo malzemeleri. • İstenilen bir gün odaya kahvaltı servisi • A'la Carte restoranlarda özel hazırlanmış bir masada akşam yemeği. • Tüm A'la Carte restoranlarda bir kez öncelikli rezervasyon. • Tüm SPA hizmetlerinde %20 indirim
  • Konum
    Tarihe tanıklık etmiş Phaselis, Olympos, Myra antik şehirlerinin de içinde bulunduğu Likya yolu üzerinde, Toros dağlarının başlangıcı olan Bey Dağları ile Akdeniz'in mavisinin buluştuğu Kemer Tekirova'da 100.000 m² yeşil doku ve çam ağaçları içinde, denize sıfır eşsiz güzellikler sunan bir konumda yer almaktadır.
  • Diğer Olanaklar
    EVCIL HAYVAN DOSTU • Girişte özel karşılama paketi • Restoranın dış alanında özel bağlama alanı • Serbest hareket için çevrili oyun alanı (22. Blok) • Otel içinde evcil hayvanlar tasmalı tutulmalı ve serbest bırakılmamalıdır. • Evcil hayvanlar havuza giremez, sadece denize girebilir. • 15 kg'a kadar evcil hayvan kabul edilmektedir. Günlük ücret 20 Euro'dur. • Misafirler, evcil hayvanlarını plajda ve otelin ormanlık çimenlik alanlarında rahatça gezdirebilirler. • Küçük dostlarımız, yiyecek ve içecek servisi yapılan kapalı alanları ve havuz alanlarını kullanma hakkına sahip değildir. • Yemek sırasında, evcil hayvanlar ana restoranın önündeki özel alanda tutulmalıdır
  • Oda Olanakları
    1601 çam ağacından oluşan yemyeşil bir alanda, 3 yada 4 katlı 30 ayrı blok içinde yer alan 545 oda, 4 Premium Suite, Balayı Suite (1 yatak odalı) ve 1 Kral Dairesi ile hizmet vermektedir.
Otel Bilgilerini Yazdır
Bu içerik Martı Myra tarafından 29/04/2026 tarihinde girilmiştir.
Çevre ve Konum

Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.

Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.

Harita Gör
0(850) 210 43 21
09:00-22:00 saatleri arasında bize anında ulaşabilirsin..
İletişim Formu