Oda Seç
Doğanın içinde, deniz ve yeşilin buluştuğu eşsiz bir konumda yer alan La Miel Şile, huzur ve konfor dolu bir konaklama deneyimi sunar. Tertemiz plajlara ve masmavi denize sadece 350m uzaklıkta olan tesisimiz, aynı zamanda çevredeki doğal güzelliklere ve cazibe merkezlerine de yürüyüş mesafesindedir. Günübirlik keşifler ya da sahil yürüyüşleriyle tatilinizi dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz.
Her biri özenle tasarlanmış odalarımızda, şıklık ve fonksiyonelliği bir araya getirerek kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir ortam hazırladık. Misafirperverliğimiz, sıcak atmosferimiz ve doğayla iç içe konumumuzla size sadece bir konaklama değil, aynı zamanda unutulmaz anılar vaat ediyoruz.
Güne taze deniz havası ve kuş sesleri eşliğinde başlayabilir, gün boyunca yakındaki plajların keyfini çıkarabilir, çevredeki yürüyüş parkurlarında doğayla buluşabilir ya da yakın mesafedeki restoran, kafe ve turistik noktalarda keyifli zaman geçirebilirsiniz.
La Miel Şile, sadece dinlenmek için değil, yenilenmek ve hayal ettiğiniz tatili yaşamak için ideal bir durak. Sizin için her detayı düşündük — şimdi sıra sadece tadını çıkarmakta.
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.