Oda Seç
Kalia Beach Hotel; beklentilerinizin siz söylemeden karşılık bulduğu, kendinizi ayrıcalıklı ve özel hissedeceğiniz bir tatil dünyası sunuyor. Side'de hizmet veren tesis, kalitenin ön planda tutulduğu hizmeti ve güler yüzlü personelleriyle misafirlerini memnun etmeyi amaçlıyor.
Antik Side'nin özünü yakalayan, büyüleyici bohem mimarisiyle sıfır noktasında yer alan büyüleyici butik otelimize hoş geldiniz. Antik kalıntılara yürüme mesafesinde yer alan otelimiz, tarih ve çağdaş konforun eşsiz bir karışımını sunmaktadır.
Kendi özel plajına sahip olan tesiste konuklar, odalarından sadece birkaç adım ötede sahil şeridinin dingin güzelliğinin keyfini çıkarabilirler. Nefes kesen deniz manzarası eşliğinde nefis kahvaltılar sunan Gua Restoranımız, unutulmaz bir yemek deneyimi vaat ediyor.
2023 yılı başında restorasyona alınan otelimiz, bohem tasarımın son trendlerini bünyesinde barındıracak şekilde titizlikle yenilenerek misafirlerimize şık ve davetkar bir atmosfer sağlanmıştır. Toplam 37 odasıyla butik tesisimiz, kişiselleştirilmiş bir deneyim arayan gezginler için rahat ve samimi bir ortam sunmaktadır.
Birincil oda seçeneklerimiz arasında her biri maksimum konfor ve rahatlama sağlayacak şekilde tasarlanmış dubleks ve veranda odaları bulunmaktadır. İster romantik bir kaçamak, ister Antik Side'yi macera dolu bir keşif arayışında olun, Kalia Beach Hotel Side, ihtiyaçlarınız için mükemmel bir dinlenme ortamı sunmaktadır.
Gelin ve her köşesinin sıcaklık, çekicilik ve konukseverlik ruhuyla dolu olduğu bohem vahamızın cazibesini deneyimleyin.
Otelimiz dubleks ve standart seçenekler dahil olmak üzere çeşitli oda seçenekleri sunmaktadır. İster dubleks odanın ferahlığını ister standart odanın rahatlığını tercih edin, her konaklama birimi konfor ve rahatlama için tasarlanmıştır.
Alanya bölgesindeki 456 tesis arasında
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.