Oda Seç
2016 yazında açılan Olimbera Butik Otel, Yeni Bademli'nin hem merkezi hem de sakin bir sokağında yer alıyor. Olimbera Lazcada sevgi anlamına geliyor.Türkiye'nin tek milli su altı parkı olan Yıldız Koy'a 500 m mesafede bulunmaktadır. Restoranların ve eğlence mekanlarının bulunduğu Kaleköy'e 300 m yürüme mesafesindedir. Türkiye'nin en batısı olan Gökçeada Kaleköy'de eşsiz bir gün batımı manzarası bulunmaktadır. Olimbera Butik Otel'de otelin tüm odaları çift kişiliktir.Ayrı olarak 4 adet aile odası mevcuttur bu odalarımızda 3 yetişkin ve 1 çocuk konaklayabilir Odalarda her detay düşünülmüş, çay, kahve, şeker olan bir hoş geldin tepsisi konulmuştur. Odaların hepsinin balkonlu olması, sessiz çalışan klima, 80 ekran LCD TV mevcuttur. Mutfakta her türlü mutfak eşyası bulunuyor. Açık büfe kahvaltı otelin kafesinde verilmektedir
Bay konaklama kabul edilmemektedir.
Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Bay konaklama kabul edilmemektedir.
Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.