Oda Seç
Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk başkentinin merkezinde bulunan Tarihi Güneş Otel, kentin tarihi dokusunu ve atmosferini en yakından yaşama zevkini tadacağınız, Osmanlı mimarisinde ve Türk aile yapısına uygun tasarımı ile misafir memnuniyeti odaklı hizmet veren butik bir oteldir. Otelimizin konsepti, hizmet kalitesi ve misafir memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla girişten itibaren farkı hissedeceksiniz.
Bursa bölgesindeki 280 tesis arasında
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.