Oda Seç
Otelimiz, 10 odalı ve serpme kahvaltı konseptli bir butik oteldir. Odalarımız 2, 3 ve 4 kişi kapasitelidir ve her biri sade, ferah ve modern detaylarla tasarlanmıştır.Egeden Otel, Datça'nın tam merkezinde yer alır. Toplu taşıma araçlarına, sağlık ocağına, eczane ve süpermarkete yürüyüşle sadece 5 dakika mesafededir. Tesisimizden her yere kolayca ulaşabilir, önündeki sahil boyunca yürüyüş yapabilirsiniz
Datça bölgesindeki 241 tesis arasında
Buradan tesisin konumuna ulaşabilir, yol haritasını görebilirsin.
Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin.