E_SELAMI
Kullanıcının Tüm Görüşleri
Club Felicia Village |Kızılot
Ekim
2022
Bu sene ikinci gelişim oldu...Bu sene ikinci gelişim oldu tetilimiz yine mükemmel geçti. Biz bu otele gelmeye doyamıyorum kesinlikle herkese tavsiye ederiz.
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
KONUM
Bu yoruma ait fotoğraflar
Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Teşekkür ederiz.
Club Felicia Village |Kızılot
Temmuz
2022
İlk girişten itibaren çıkış günü...İlk girişten itibaren çıkış günümüze kadar yorulmak bilmeyen suratları hiç düşmeyen bütün personellere çok teşekkür ediyorum seneye tekrar görüşmek dileğiyle.
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
KONUM
Bu yoruma ait fotoğraflar
Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Teşekkür ederiz.
Tesisin Cevabı
Sayın Misafirimiz, Misafirlerimizin memnun kaldığını görmek bizi her zaman mutlu etmektedir. Sizleri unutulmaz yeni bir tatil için en kısa zamanda yeniden ağırlayabilmeyi ümit ederiz ayrıca yapmış olduğunuz değerlendirmeler için size teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Otel Yönetimi
Bu sene ikinci gelişim oldu... Bu sene ikinci gelişim oldu tetilimiz yine mükemmel geçti. Biz bu otele gelmeye doyamıyorum kesinlikle herkese tavsiye ederiz.
İlk girişten itibaren çıkış günü... İlk girişten itibaren çıkış günümüze kadar yorulmak bilmeyen suratları hiç düşmeyen bütün personellere çok teşekkür ediyorum seneye tekrar görüşmek dileğiyle.
Tesisin Cevabı