Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
12356027Mayıs 2022
Çift
Mayıs
2022
Etstur
Çift
Plajı genişti. Havuzu büyüktü. Al...
Plajı genişti. Havuzu büyüktü. Alanı genişti. Yemekleri çeşitli ve lezzetliydi. Servis elemanları iyiydi. Resepsiyon personelleri iyileştirilebilir.
İyi
7,5
İyi
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
Üç aile gittik. Üç odayı üst üste istemiştik. O şekilde odamız yok dediler. Eşim biraz sinirlenince bir anda mucizevi bir şekilde üst üste odayı verdiler. Dürüst bir yaklaşım değildi.
Temiz bir oteldi. Personelleri...
Temiz bir oteldi. Personelleri güler yüzlü hizmet vardı. Yemekleri çok başarılı diyemiyorum onun dışındaki hizmetler güzeldi.
Tesis temizlik,personel...
Tesis temizlik,personel ilgisi,yeme -içme,aktivite dahil tüm yönden çok iyiydi. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden tesis. Tekrar gitmek isterim. Herkese çok teşekkür ederim.
Tesis olarak çok güzel tam bir...
Tesis olarak çok güzel tam bir aile yapımı bir otel hizmet olaraktan personel olarak çok iyi bir yaklaşım güzel bir hizmet yaklaşımı var yemekler olaraktan çok güzel ve lezzetli yemekler güzel bir 5 gün geçirdim ailemle beraber emeği geçen sunis ailesine teşekürler ederim 2023 yılı içerisinde nasip olursa yapılan sunis efes otelde tekrardan buluşmak üzere herşey için teşekkürler.
Tesis havaalanı na uzaklık...
Tesis havaalanı na uzaklık olarak ideal bir konumdaydı. Tesis çalışanları çok güler yüzlü ve çok ilgililerdi. Tesis temizlik olarak yeterliydi. Animasyon ekibi çok iyiydi. Otel müdürleri misafirlerle tek tek ilgileniyor. Tavsiye ederim.
Tesis bu döneme mi bağlı...
Tesis bu döneme mi bağlı bilmiyorum, yemek konusunda vasattı bir önceki yemekte kalan meyve, tatlı, unlu gıdalar vs. Tekrar konuluyor, bayatlığı her haliyle belli idi, unlu gıdalar, ana yemekler ve aparatifler lezzetliği yoktu, geliştirilmeli.
Sistemleri oturmuş bir oteldi...
Sistemleri oturmuş bir oteldi. Hizmet kalitesi iyiydi. Temiz bir oteldi . Denizi kum ve plajı çok güzeldi. Konum olarak beğendim.