Her şey acemiydi. Yemekler...
Her şey acemiydi. Yemekler kısıtlı ve güzel değildi. Kahve saatinde karpuz vardı. Akşam ve öğlen tatlı yoktu çeşitte yoktu bir tane bile yoktu sadece son gün ben söylediğim için kemalpaşa tatlısı vardı. Odalar çok eskiydi. Giriş çıkış sorunsuzdu personellerden bazıları ukalaydı. Diğer personeller ilgiliydi.
İyi
5,0
Tavsiye etmiyor
İçeceklerde sorun yoktu ama barı var bir tane barmen çay kahveyi ondan istedik plastik bardakla verdiler çayı bile. Yemekler tazeydi.
Odam orta hijyenikti. Çarşaf ve havlular temizdi. Konfor olarak konforlu değildi.
YÜZME
Denizi çok kayalıktı ama temizdi. Havuza da girmedim. Denizin konumu iyi değildi.
HİZMET
Personellerle sorun yaşadık ama ailem anlatmamı istemedi bundan dolayı bir şey diyemem. Diğerleri ilgiliydi.
Karşılama rezaletti baştan...
Karşılama rezaletti baştan. Covid dolayısıyla sabahtan otel içinde ağırlanmıycağımız söylendi sanki temizlikten parlıyor otel. Her şey dökük eşyalar berbat çarşaflar pisti değiştirilmesini istedim yatakları düzeltip çıkmışlar. Ordan covid veba kapmadıysak bi daha hasta olmayız. Yemek tabakları çeşmede ıslatıp getiriyorlar herhalde yağlı yağlı. Yemek dağıtanlar sanki sadaka veriyor. Aç kaldık yemekler iğrenç. İlk resepsiyonda karşılama rezaletinde çıkıp gitmek istedim ama ailemde vardı başka nereden bulacağım son saat diye kaldım mecbur. Sinekler cabası eve şeklimiz değişik geldik sinek ısırıklarından. 3 sene sonra ilk tatilimdi tüm hevesim kursağımda kaldı. Ucuz diye gittik yemek berbat ve hijyenik olmadığı için çoğu dışarıda yedik yani diyecek çok şey var. . . . . Hiç kimseye tavsiye edilecek değil kapısından bile geçilmeyecek bir yer.
Deniz ve havuz güzeldi...
Deniz ve havuz güzeldi. İçecekler güzeldi. Personel ilgili ve alakalıydı. Oda güzeldi. Konum olarak iyiydi. Yemekler biraz daha geliştirilebilir. Tek zayıf yön buydu.
Mükemmel
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Mini bar vardı. İçi boş ve çalışmıyordu. Televizyon çalışmıyordu. Oda büyüklüğü yeterliydi. Yataklar rahattı. Klima kendiliğinden kapanıyordu.
Bir çok otelde konakladım ama...
Bir çok otelde konakladım ama hijyen sıfır hizmet yoktu. Paramız ile rezil olduk. Yemekleri kokmuş ve her gün aynı şeyler çıktı. Yöneticisi berbat bir insandı. Şikayete gittiğimiz zaman işinize geliyorsa diye konuşuyorlardı. Bu fiyata bu dediler. Yıllardır otele gidiyorum ama bu otel berbattı. Bir yönetici kendi sahilinde küfür edip oyun oynuyordu.
Çok Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Yemekleri kokmuş ve kötüydü.
Çarşaflar değişmedi. Kendi odamı kendim temizledim.
Odaları geniş temizlik pek iyi...
Odaları geniş temizlik pek iyi değil yemekleri güzel açık büfe personel beş parmağın beşi bir deyildir bar kısmına bakan mehmet isimli arkadaş yüz ifadesini ve konuşma tarzını değiştirmesi gerekiyor denizi çok kayalıklı.
Yemekler idare ederdi ama 4 gün...
Yemekler idare ederdi ama 4 gün boyunca tatlı çıkmadı sadece karpuz. Havuzu güzeldi. Denizi çok kötü taştan girilmiyor tabaklari ve çatal kaşık çok az yetersiz bunların sırasını bekliyorduk. Çalışanlar iyi güler yüzlüler. Ayrıca barmen mehmet'i çok sevdik çok güler yüzlü sıcak kanlı ilgisinden dolayı ona ayrıca teşekkür ederiz ondan çok memnun kaldık onun dışında fiyatına göre idare eder bir otel.
Musteriyle ilgilenme gram yok...
Musteriyle ilgilenme gram yok heryer kapali odada tabak vb. Seyler yok kahve makinalari gece kapali mini buzdolabi calismiyor bile fiyat performans hak etmiyor.