Tam bir aile oteli. Ailecek...
Tam bir aile oteli. Ailecek huzurlu ve mutlu ayrıldık. işletmesini yapan aike çok cana yakındı. Odalar temiz,çalışanlar güleryüzlüydü. Başka ne arar insan. Bir daha gelirsem başka otel aramaya gerek yok. Çok teşekkürler.
Öncelik tamamen bir aile yeridir ...
Öncelik tamamen bir aile yeridir çok samimi ve tatlı bir çift tarafından işletiliyor. . Odaları ve hizmetleri taktiri hakediyor iyiki bu otelde kalmışım diyeceğiniz duyar gibiyim çünkü bunu diyeceksiniz.
Otelin konumu odaların temizliği ...
Otelin konumu odaların temizliği kahvaltının güzelliği bir yana otel sahiplerinin ve çalışanların güler yüzü her zaman rastlayacağınız türden değil ayvalık seyahatinizde tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum.
Benim aldığım ürünle...
Benim aldığım ürünle karşılaştığım ürün arasında uçurum vardı. Otel odası bodrumda olur mu.
Çok Kötü
5,3
Tavsiye etmiyor
Temizliğe gelinmedi. Çarfaşlar değiştirilmedi. 3 gece kaldık. 3 gece çarfaşlar değiştirilmedi, tuvalet temizliği yapılmadı. Ben odayı ayarlarken balkonsuz olarak tuttum. Fotoğraftaki odada cam vardı, içeriye ışık giriyordu. Otele gittiğimizde ben şok oldum. Bodrum katına yerleştirildik. Bize şu dendi. Biz balkonsuz olduğunu zaten etsye söylemiştik, isterseniz iptal edelim dediler. Dalga mı geçiyorsunuz arife günü nerde otel bulacağım dedim. Otel aradık ama bulamadık. Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bodrumda otel odası mı olur isterseniz iptal edelim ama bana kesinlikle kötü yorum yazmayın dediler. Eğer yazarsanız iptal edebileceğini söylediğimi söyleyeceğim dediler.
YÜZME
HİZMET
Personel yoktu. Aile işletmesiydi. Temizlik yapılmadı mesela. Mecburiyetten kaldım burada.
Ayvalıka ilk gelişimizdi ve...
Ayvalıka ilk gelişimizdi ve tercih yaparken buradaki yorumları dikkate almıştık ve iyikide rebetiko yu seçmişiz. Tertemiz , zevkle döşenmiş, şahane kahvaltı ve herseyden önemlisi otel sahiplerinin içtenliği ve samimiyeti tatilimizin daha da güzel geçmesini sağladı. Gideceğimiz plajlardan restoranlara kadar her konuda bize yardımcı oldular , biz , kızımız ve köpeğimiz konforlu ve huzurlu bir tatil geçirdik. Şiddetle tavsiye ediyorum. Eylülde yeniden gelmeyi sabırsılıkla bekliyoruz.