Kongre dolayısıyla otelde ekim...
Kongre dolayısıyla otelde Ekim 2009 da 3 gün konakladık. Otele Kuşadası Terminali nin arka ratafındaki minübüslerle ulaşım kısa sayılabilecek sürede gerçekleşiyor ve minibüs otelin tam önünde indiriyor. Resepsiyondaki görevliler her zaman yardımcı olmaya çalıştı, yiyecekler oldukça çeşitli sayılırdı. Otelde yabancı sayısı da oldukça fazlaydı. Daha çok aile oteli. Denizini çok beğenmedim ama Kuşadası nı bilenler diğer yerlerin daha kötü olduğunu söylediler.
tavsiye
EDİYOR
fiyat/performans
İYİ
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
İki kişilik odada bir arkadaşla birlikte kaldım. Orta derecede balkonu, küçük bir televizyonu olan, fena sayılmayacak nitelikte bir odaydı. Dikiş iplikleri, bardakları ve banyo için sabun, şampuan, krem vs hazırdı. Yalnız banyoda sorun vardı. Nereden geldiğini anlayamadığımız bir şekilde sürekli su basıyordu. Otelde kaldığımız 3 gün boyunca sorun çözülemedi.
Yiyecekler bence güzeldi. Her zaman çok hoşumuza gitmese de mutlaka doyuluyordu ve çeşit fazlaydı. Ancak içecek konusunda oranın şefi biraz sinirliydi hizmette. Korkumdan isteyemedim neredeyse. Daha yeni getirdim bu tarafa, az önce söyleseydiniz gibi söyleniyordu sürekli. A la carte galiba kapalıydı ya da ben dikkat etmedim hatırlamıyorum. Verilen turuncu bileklik sürekli takılıyor ve yemeğe girişte de sadece bilekliğe bakılıyor rahatsızlık vermeden.
Oda gayet temizdi ve her gün temizlik yapılıyor, banyodaki eksikler gideriliyor, havlular değiştiriliyordu. Minibar için ise ben söylediğimde 1,5 lt su bıraktılar. Ancak resepsiyonda görevli kızlar gerçekten çok ilgili ve tatlıydı. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Aktivite havuzunda animatörler eğlendiriyor gibi gözüküyordu. Ben o havuzu kullanmadım. Fitness Center ı da kullanılabilir durumdaydı.
3 tane havuzu var: 1 tanesi büyük havuz, diğeri aktivite havuzu, diğeri ise 1.40 boylarında küçük, sakin havuz. Kaydırak hiç birinde yok. Ben küçük havuzu kullandım. Fena değildi ama çok da temizlenmiyordu sanırsam. Tabii Ekim de gitmemiz de dikkate alınmalı. Sahil otele çok yakın. Denizi pek beğenmedim ve girmeye de cesaret edemedim. Girenler vardı ve belki yaz olsa girerdim. Denizin kenarı çok pisti ve çok fazla yosun vardı, deniz sakindi. Verilen kartı alt katta galiba saunanın olduğu bölmedeki görevliye bırakıp havlu alınıyor. Havluyu geri getirince kartı alıyorsunuz. Kartı otelden ayrılırken resepsiyona teslim etmeniz gerekiyor.
TATİLCİ
Türkiye, YAŞ: 19-25