www.otelpuan.com TÜBİDER tarafından gönüllü olarak izlenmektedir.

Ocaliptus Club Hotel, Didim

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

TELEANKET DETAYLI ÖZET
Harika bir bitki çeşitliliği,büyükçe...
Harika bir bitki çeşitliliği,büyükçe bir havuz, kumsal ve deniz artıları. Yemeğe çok düşkünler için yetersiz olabilir, rejim için ideal. İşletmeciler kibar ve eğitimli, sorunlarınızla ilgileniyorlar.Yastıklar taş gibi,ilk gününüzde şehir merkezinde carrefour ya da tansaştan bir yastık edinmenizi tavsiye ederim.
tavsiye
EDİYOR
fiyat/performans
ÇOK İYİ
yıldız sayısı
DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR
ODA:
klima ve balkon haricinde herhangi bir özelliği yok. tv var ama hiçbirşey göstermiyor: tv seyretmeyenler için problem yok internet yok bu fena...
YEME/İÇME:
Yemekler normal insanlar için oldukça çeşitli ve lezzetli, beklentilere ve iştaha bağlı...
YEME/İÇME
HİZMET:
Mayısın son haftası son derece sakin olduğu için harika bir servis vardı,sezonun kalabalık günlerinde ne olur bilemem
HİZMET
AKTİVİTE:
Havuz güzel, yürüyüş yapılacak yerler de var
AKTİVİTE
Deniz-güneş-kumsal tatili , May '08
Bu görüş: FAYDALI YETERSİZ
% 100 Faydalı (409 ) Oy

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

BU OTELİ PAYLAŞ

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Didim Akbük mevkiindeki tesis, yeşiller içinde bir doğada misafirlerini bekliyor.

Konum

Didim merkeze 12 km., Bodrum Havalimanı'na 72 km., İzmir Havalimanı'na 140 km. mesafede.

Konaklama

Herşey dahil. Tüm yerli ve bazı yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-23:00arası ücretsiz ( İthal şampanyalar, markalı şaraplar, lüks içkiler ve lüks likörler ücretli )

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ

« Bölge seçin