www.otelpuan.com TÜBİDER tarafından gönüllü olarak izlenmektedir.

Voyage Sorgun, Side

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

TELEANKET DETAYLI ÖZET
Otel uzun ağaçların ortasına...
Otel uzun ağaçların ortasına kurulmuş, yemyeşil doğası ile iç ferahlatıcı bir ortamda. Çimlerde gezmek, plaja inmak çok kolay.Gezip dolaşmak yerine tek bir tesiste yorgunluk atmak istiyorsanız çok doğru bir tercih. Yoğun bir iş temposundan sonra 7 gece 8 gün geçirdiğim oldukça güzel bir tesis. Tavsiye ediyorum.
tavsiye
EDİYOR
fiyat/performans
ÇOK İYİ
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
ODA:
Odaları oldukça güzel ancak bahçe tarafındaki odalarda kalırken dikkat etmek gereken bir husus var; kimi odalar suit olarak tasarlanmış ancak çift kapı ile birbirinden ayrılmış. Eğer iki ayrı aile yan yana kalırsa gürültü çok büyük sorun oluyor. Sadece iki kişi gidiyorsanız suit olmayan oda istemeyi unutmayın çünkü yan taraftaki odadaki misafirler fısıldasa bile seslerini duyabiliyorsunuz.
YEME/İÇME:
YEME/İÇME
HİZMET:
Otel genelinde servis çok kaliteli. Ancak münferit olaylar da yaşadık; servis yapan garsonlar oldukça kibar olmasına rağmen geride kalan otel görevlileri ile muhattap olmak zorunda kalırsanız sorun yaşayabiliyorsunuz. Özellikle tost yapan görevli oldukça kabaydı.
HİZMET
AKTİVİTE:
Güzel bir fitness centerı, plajın hemen yanında çim futbol sahası, bir çok havuzu, plates bile yapabileceğiniz ücretsiz merkezi var. Ayrıca ücretli olarak bowling de oynayabiliyorsunuz. Plaj ve özellikle iskeleleri çok güzel. Sadece SPA merkezini tavsiye etmem. Masajlar parasını haketmiyor.
AKTİVİTE
Deniz-güneş-kumsal tatili , Haz '08
Bu görüş: FAYDALI YETERSİZ
% 99 Faydalı (201 ) Oy

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

BU OTELİ PAYLAŞ

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Çocuklu veya çocuksuz, ailenizle ya da arkadaşlarınızla, eğlenmek veya dinlenmek için her türlü hizmet sunuluyor.

Konum

Side'ye 3 km., Antalya'ya 75 km., havalimanına 65 km. mesafede.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil. Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tüm yerli ve bazı yabancı, alkollü ve alkolsüz içecekler (otelin öngördüğü marka içkiler dahil) 10:00-00:00 arası (English pub' da 24 saat) ücretsiz. A la carte restoranlar konaklama süresince 1'er kez rezervasyonlu ve ücretsiz (Teppanyaki reztoran ücretli). Öğle ve akşam yemeğinde içecekler masaya servis ediliyor. 24 saathizmet veren bistro mevcut. Rum tavernası ve Kebabistan a la carte restoranlarda haftanın 6 günü (yaz sezonunda) canlı müzik yapılıyor. Tesis 1 Nisan itibariyle yaz konseptine geçiyor. Kış konseptinde Çin, Fransız ve Teppanyaki a la carte restoranlar hizmet veriyor.

Yemekkartı

Gece snacks 00:00-01:00 arası, Köy kahvaltısı (rezervasyonlu) 09:30-11:30 arası, Geç kahvaltı 10:00-11:00 arası, Patisserie ve dondurma servisi 10:00-18:00 arası, Snack ikramlar 12:30-16:00 arası.
MAVİ BAYRAKLI TESİS

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ