detaylı grafikler için tıklayınız
Tüm Misafir Tipleri
Aileler
Çiftler
Tekler
Sağlık hizmeti sıkıntılıydı. Ama...
Sağlık hizmeti sıkıntılıydı. Ama Fransızlar olduğunda etmem. Aktivitede Fransız olduğunu belirtseydiler daha iyi olurdu. Çocukları eğlendiren kişilerde Fransızca konuşuyor. Bilgilendirme olması gerekiyor. Otele gittiğimizde kağıt verdiler. Bu kağıtta otelin genel planı vardı. Tanıtım hizmeti falan yoktu. Bilgilendirme olsaydı iyi olurdu. Sağlık hizmetinde sıkıntı çektim. Oda çok güzeldi. Family suit yaptırdım ama 2 oda veremediler. Ama sonradan düzeltebildim. Bu tatilinizdem memnun kalmadım. Serviste problem yok. Ama doktor önemliydi. Battaniyeler yıpranmış. 4* otelde bunları görmek hoş değil. Düşündüğüm gibi olmadı.
tavsiye
EDİYOR
fiyat/performans
ORTALAMA
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
ODA:
Klozetin temizleme fırçaları çok pisti yere döküldü. Oda güzeldi. Battaniye yırtıktı. Otel binası eskiydi.
YEME/İÇME:
İyiydi.
HİZMET:
Güzeldi.
AKTİVİTE:
Fransızcaydı ve çocuk aktivitesi yoktu. Bebek bakıcısı bile yoktu. İngilizce bilmediğimiz için yoktu. Zayıftı.
HAVUZ:
% 100 Faydaly (1 ) Oy
Otelpuan.com 2011
Bronzpuan Ödülü

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

BU OTELİ PAYLAŞ

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Doyumsuz doğal güzellikler ve sınırsız eğlence olanakları ile Paloma Club Sultan Özdere, Ege'deki tatilinizi eşsiz kılıyor.

Konum

İzmir Havalimanı'na 45 km. mesafede bulunan tesis Özdere şehir merkezine 1,5 km. uzaklıkta bulunuyor.

Konaklama

Her Şey Dahil konsepte hizmet veren tesiste sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfedir. Bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-00:00 arası ücretsizdir.

Yemekkartı

Beş çayı (kuru pasta ve kek ile) Snack ikramlar. 16:00-17:30 arası, Gece Snack 23:00-00:00 arasındadır.

A La Carte

A la carte restorandan konaklama boyunca 1 defa ücretsiz olarak yararlanılabiliyor.

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ

« Bölge seçin