İncelediğiniz bu tesis, balayı çiftlerine sunduğu özel paketler ve hizmetler göz önünde bulundurularak "Balayı & Romantizm" tesisi olarak sınıflandırılmıştır.
Otelpuan, incelediğiniz tesisi; sitede yer alan görüşlerle birlikte, bağımsız denetim kuruluşunun yaptığı tesis denetimleri ve tesisin yatırım kalitesinin değerlendirilmesi sonucunda en başarılılar arasında olduğu için tavsiye ediyor.
İncelediğiniz bu tesis, sitede yer alan görüşlerden sadece çocuklu ailelere ait olan geribildirimler, bağımsız denetim kuruluşu denetimleri, tesiste çocuk ve çocuk aktivitelerine yönelik yapılan yatırımlar ve çocuk güvenliğinin birlikte değerlendirilmesinin sonucunda en başarılılar arasında olduğu için "Çocuk Dostu Tesis" olarak sınıflandırılmıştır.
İncelediğiniz tesis, aşağıda belirtilen özellikleri taşımasından dolayı "Sağlık/Bedensel Engelli Dostu Tesis" olarak sınıflandırılmıştır.
*Sağlık ve bedensel engeli bulunan misafirler; MS, diyabet, çölyak, kanser hastaları, böbrek rahatsızlığı olanlar, alerjik hastalar, yürüme-görme-işitme engellileri, yaşlı misafirler ve benzeri rahatsızlıkları nedeni ile özel hizmet sağlanması gereken misafir grubudur.
Bağımsız tesis denetimlerinde aquapark hizmetleri, havuz hijyeni, alan güvenliği konularında başarılı olan ve yüksek misafir memnuniyeti sağlayan tesislerdir.
SPA hizmetinde yüksek misafir memnuniyeti sağlayarak personel ve SPA alanlarının uygunluğu konularında bağımsız tesis denetimlerinde başarılı olan tesislerdir.
Bağımsız tesis denetimleri çevre uygulama kriterlerinde başarılı olan ve yüksek misafir memnuniyeti sağlayan tesislerdir.
Kedi, köpek kabul eden bakıcı ile özel hayvanlara yönelik konaklama hizmeti sunan tesislerdir.