Phaselis Princess Otel, Kemer

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Et türlerinde düzelme olmazsa...
Et türlerinde düzelme olmazsa tavsiye etmem. Bana kötü geldi. Naturel meyve suları ücretli. Ala cartesi güzeldi. Hizmet güzeldi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 61-65 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Benim için son derece personeli...
Benim için son derece personeli çalışanları güleryüzlü yemekleri güzel otel temiz çevresi temiz insanların rahatlıkla tatil yapacağı bir yer olarak anlatırım bütün resepsiyondaki çalışanları garsonları ile herşeyiyle çok memnun ayrıldık. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 66-70 / TEK / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Tesisin konumu güzel. Denize...
Tesisin konumu güzel. Denize yakın. Restoran ve havuz birbirine çok yakın. Güzel bir tesis. Tesisi bir yabancı kişi satın almış. Azerbeycanlı. Kendine göre bir düzenleme yapacaktır. Tamamen rus ve ingiliz ağırlıklı olacaksa tesis. Tekrar tercih etmem... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Yemekleri iyidi. Fena değildi...
Yemekleri iyidi. Fena değildi. Daha önce de gitmiştim. Eski kalitesi yok. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Odaları çok eski. Çok fazla rus...
Odaları çok eski. Çok fazla rus var. Türk olarak insan kendini garip hissediyor. Çocuğum yanlız kaldı. Birtek türk bizdik. Ben herşey dahile karşıyım artık. Çünkü müşteri kalitesi düşüyor. İngilizler ve ruslar benden az ödeyerek geliyorlar. Otele üzü... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
İYİ
20 senedir ilk defa bir otel...
20 senedir ilk defa bir otel hakkında böyle düşünüyorum. Ama mesela kendim bir otel buldum oraya gittim turkız otel onun yanında kral dairesi gibi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 71+ / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ETMİYOR
KÖTÜ
Sıcak yemek konusunda sıkıntılar...
Sıcak yemek konusunda sıkıntılar yaşadım. Bu 4 yada 5. Gidişim kalite düştü bu sene dahada düştü. Sıkıntılar otelin satılması olayından dolayı kaynaklandığını söylediler. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ETMİYOR
ORTALAMA
Tesis guzel ama 5 yıldızlı otel...
Tesis guzel ama 5 yıldızlı otel konforu yok. Animasyon sıfır odalar sıfır ama geri kalan hersey cok guzel. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE / ÇOCUKLU
ORTALAMA
Denizi dışında tavsiye ederim...
Denizi dışında tavsiye ederim söyleyecek negatif bir şey yok güzeldi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
İYİ
Cok ettım zamanında ama sımdı...
Cok ettım zamanında ama sımdı yemek konusunda kararsızım. Tesısın konumu cok guzel. Her seye yakın. Denıze,havuza,otele,yemekhaneye cok yakın. Derlı toplu bır tesıs. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / AİLE / ÇOCUKLU

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Phaselis Princess, sağlamış olduğu eşsiz hizmet kalitesi vede mavi bayraklı özel kum plajı ile tatilcileri davet ediyor.

Konum

Kemer merkeze 17 km., Antalya'ya 60 km., havalimanına 75 km. mesafede.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil konseptinde hizmet veren tesis. Sabah, öğle, akşam açık büfe yemekler.Tüm yerli ve bazı yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 10:01:00 arası ücretsiz.A la carte restaurant 19:00-22:00 arası rezervasyonlu ve ücretli.

Yemekkartı

Geç kahvaltı 10:00-11:00 arası, Snack ikramlar 11:00-16:00 arası, Dondurma İkramı 15:00-15:30 arası, Çay saati (kuru pasta ve kekle) 16:00-17:00 arası, Gece ikramlar 23:00-00:00 arası.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ