Özelllikle personeli sıcak...
Özelllikle personeli sıcak. Yemekleri, fiyatı, tesisin peyzajı güzel. Çocuklu aileler için çok uygun.
Çok güzeldi.
Çok iyiydi.
Tam puan veriyorum.
Belki dönemle ilgilidir ama öncelikle animasyon salonu animasyonlara uygun değildi. Bu sezonda olsa gündüzleri daha farlı daha cazip aktiviteler yapılabilir diye düşündüm. Hamam sauna da curcuna engellenemiyor. Spa olduğu için daha sessiz olması gerekiyor. Gerekirse randevulu olabilir.
Yemeklerinden ve odalarından...
Yemeklerinden ve odalarından garsonların müşterilerle ilgisinden bahsedeceğim tavsiye etmem sadece tenis kortlarını beğendim.
ETMİYOR
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Odalar çok eski hizmet kalitesi iyi değil ücretine göre hizmet.
Yemeklerin kalitesi güzel değil tatlıların kalitesi iyidi kullanılan malzemeler kaliteli değildi.
Garsonların misafirlerle ilişkileri iyi değil istenilen birşey gelmiyor kurumsal tesis gibi duruyor.
'11
Genel hizmette eksiklikler vardı...
Genel hizmette eksiklikler vardı hamam sauna hijyenik değildi yemekler lezzetsizdi.
ETMİYOR
Çok güzeldi.
Lezzetli değillerdi.
Çalışan arkadaşlar yetersizdi egitimleri bu sektörde.
Sauna hamamın olduğu yer çok hijyenik gelmedi.
/ ÇİFT
/ ÇOCUKSUZ
Çalışanlar insanlara karşı...
Çalışanlar insanlara karşı sıcakkanlılardı. Karşılama güzeldi. Verilen odalar güzeldi. Farklı oda seçenekleri sunabildiler. Sempati kazandılar.
Biraz eskiydi.
İyi olarak puanlarım.
Çok iyi değerlendiririm.
'11
2011 eylül ayında 2 çocuğumuzla...
2011 eylül ayında 2 çocuğumuzla bereber çok güzel bir tatil geçirdik. Ailecek tatil yapmak isteyenlere öneririm.
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Gün aşırı temizlendi. Geniş ve ferah odalara sahip. Standart oda için anlaşmamıza rağmen bize iki yatak odalı(çocuk ve ebeveyn) bir oda tahsis ettiler. (ayrıca teşekkür ederim) ilk gün klimanın gürültüsünden rahatsızlık duymuştuk. Resepsiyona akşam 20:00 da başvurdum,hemen teknik elemanı göndererek arızalı parçayı değiştirdiler. Bütün işlemler yaklaşık 1 saat sürdü. Hızlı teknik servis için teşekkür ederim.
Tek kullanımlık plastik bardaklarda hizmet veriyorlar. Dolayısıyla herhangi birinin kullandığı bardak ile size hizmet verilmiyor. Tabiki plastik bardağı dert etmezseniz. Birde bu olay sadece havuzda restorantta elbetteki cam bardak kullanılıyor. En önemlisi başka otellerde yaşadığım yemek esnasında kendi içeçeğini kendin alma olayı burda yok,masaya oturduğunuz esnada hemen bir görevli içeçek siparişinizi alıyor. Onlarada çok teşekkür ederim.
Hızlı ve temizdi. Birçok otelde kaldım hiçbirinden geri kalmayacak temizlikte ve titizlikte hizmet veriyorlar.
Hergün bir spor aktivitesi muhakkak var. Sahilde hergün plaj voleybolu var,havuzda yine hergün jimnastik ve diğer su sporları yapıldı. Okçuluk ve tenis yapanlara hitap eden aktiviteler var. Gece aktiviteleride çok güzeldi. Özellikle 6 eylül otelin kuruluş yıldönümü bu tarihde otel eğlencede tavan yapıyor. Eylülün ilk haftası tavsiye edilir.
Temiz ve genişdi. Çocuklar için eğlenceliydi. Daha büyük kaydıraklar gördüğümüz için bize 3 adet su kaydırağı az ve yetersiz geldi ama yinede küçük çocuklar için tatminkardı. 6 gün boyunca havuzda istenmeyen bir kaza ve aksilik meydana gelmedi. Denizide temiz ve geniş bir sahile sahip olduğu için havuzda yoğunluk yaşanmıyor. Sabah denizi öğleden sonra havuzu tercih edebilirsiniz.
Türkiye, YAŞ: 36-40
Eyl
'11
Ben murat kutluay, hacettepe...
Ben murat kutluay, hacettepe üniversitesi eczacılık fakültesinde doktora yapıyorum ve aynı zamanda araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Ailemle beraber 26 ağustos-3 eylül tarihleri arasında belcontide tatil yaptım. Belconti de 4 kez farklı yıllarda yaz aylarında tatil yapma fırsatım oldu. Her tatil bittiğinde büyük bir memnuniyetle otelden ayrıldım.
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Oda temiz ve ihtiyaçları karşılayabilecek nitelikteydi. Odaların bakımı her gün düzenli yapılmaktaydı ve eksiklikler giderilmekteydi.
Otelin farklı bölgelerindeki restaurant ve büfelerinde hemen hemen günün her saatinde çeşitli yemekler bulunmaktaydı. içecekleri kendiniz alabildiğiniz gibi görevli personel daima sizin içecek ihtiyacınızı anında karşılamaktaydı.
Güleryüzlü, çalışkan ve tecrübeli çalışanlarıyla tatil öncesi beklediğim kaliteli hizmeti fazlasıyla gördüm.
Çok çeşitli spor dallarında aktivite yapma şansınız olabilir. Kendi açımdan bakarsam farklı olarak otelde okçuluğu deneme şansı buldum:).
İki adet büyük açık havuz bulunmakta. Havuz suyu günün her saati antalyanın ağustos ayındakı sıcağına rağmen makul sıcaklıktaydı. Kendi özel sahili bulunan otelde denize girmek çok keyifliydi.
Türkiye, YAŞ: 19-25
Ağu
'11
Çocuklu aileler için süper...
Çocuklu aileler için süper.
Görüşün fotoğraflarını büyük görmek için üzerine tıklayın.
Standart oda mükemmel. Yeteri kadar geniş 3+1 konaklamaya rağmen. Hergün temizlenip toparlanıyor.
Herşey düzgündü. Temizlik ve steril vardı. Çeşit te çoktu.
Elemanlar çok iyi. Stajyerinden baş garsona varıncaya kadar.
Sabah 8 öğleden sonra 8 olmak üzere 16 aktivite her zevke hitap ediyor.
1,40 ve 1,20 havuzlar temiz ve genişti. Servis te vardı. Büyük otel olmasına rağmen havuzlar çok yeterliydi.
'11
9-14 temmuz tarihleri arasında...
9-14 temmuz tarihleri arasında bu otelde konakladım. Otel personel, temizlik, yemek, eğlence bakımından çok iyiydi. Çeşitli aktiviteler vardı. Kafanızda soru işareti bırakmadan gidebilirsiniz.
Çok iyi.
3 kilo aldım.
Çeşitlilik çok, eğlenceli.
Aquapark süperdi.
'11
Personel güleryüzlü, hizmet çok...
Personel güleryüzlü, hizmet çok güzel, yiyecek-içecek ve dondurma servisinde kuyruk olmaması çok iyi.
Klima sistemi yetersiz.
Restorantda sunulan içeceklerin gazsız olması hoş değil.
Personel güleryüzlü ve ilgili.
Su sporları daha çeşitli olabilir.
Şelale ve aquapark gayet iyi.
Rahat.
Harika.
Süper.
Su kaydırakları daha büyük olabilir.