Voyage Türkbükü, Bodrum

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Tek kelime ile harika. Mayıs ayı...
Tek kelime ile harika. Mayıs ayı olmasına rağmen otel doluydu tüm çalışanlar güleryüzlü, yardımsever ve çok içtendi. Sahilde ve bar da ki müzik sistemi ve çalınan müzikler çok güzeldi. Popüler parçalar yerine alternatif parçalar seçilmişti. Bodrumun ... [Devamı]
| YORUMCU
Türkiye, YAŞ: 26-30 / GRUP / ÇOCUKLU
İş seyahati , May '12
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
3 senem voyagelarda. 2 kez...
3 senem voyagelarda. 2 kez voyage torbaya gittim. Tek kelimeyle herşey mükemmel. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Valla çok memnun kaldım. Seneye...
Valla çok memnun kaldım. Seneye kalabalık bir şekilde gideceğiz. Ara bir dinlenme oldu bizim için. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Memnun kaldık. Tesisi tavsiye...
Memnun kaldık. Tesisi tavsiye ederim. Personel iyiydi. Otelin en iyi yönü çalışanlarıydı. [Devamı]
ÇOK İYİ
Yemek kalitesi çok iyiydi...
Yemek kalitesi çok iyiydi özellikle personel çok sıcak davranıyor otel müdürü çok yakın davrandı güleryüz çok iyiydi. [Devamı]
Yemeklerinden, barlarından...
Yemeklerinden, barlarından, havuzlarından denizinden çok memnun kaldım. Personelin ilgi ve alakası çok iyiydi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 56-60 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Sakin ufak ölçekli bir otel...
Sakin ufak ölçekli bir otel. Denizi iyi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / AİLE / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Herşeyiyle dört dörtlük bir...
Herşeyiyle dört dörtlük bir tesis. Çalışanları çok ilgili ve alakalıydı ayrıca çok temizdi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
O tarihlerde o fiyata...
O tarihlerde o fiyata yapabileceğiniz en iyi tatil. Genel anlamda çok iyidi hem fiyat hem kalite olarak çok uyuştu birbirine. [Devamı]
ÇOK İYİ
Tesis olarak yerleşim olarak çok...
Tesis olarak yerleşim olarak çok beğendik genel restoran hizmetlerini beğendik barı güzeldi genel çalışanların yardımcı olması çok güzeldi. [Devamı]
Otelpuan.com 2011
Altınpuan Ödülü

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

MAVİ BAYRAKLI TESİS

Hakkında

Daha geniş ve konforlu şekilde baştan sona yenilenen odalara villa odası ve villa aile tipi odalar da ekleniyor. Baştan sona yenilenen ana ve İtalyan a la carte restoranı Voyagelli de yeni sezonda oldukça şık tasarımlarıyla dikkat çekecek. Ayrıca otelin plaj, havuz ve barlarında yapılan yenilikler de sizi oldukça şaşırtacak.

Konum

Tesis Türkbükü'ne 2 km., Bodrum'a 22 km., havalimanına 45 km. mesafede bulunmaktadır.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil sistemle hizmet veren tesiste sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfedir. Tesisin belirlemiş olduğu bazı yerli alkollü, alkolsüz ve yabancı içkiler 1 barda 24 saat ücretsizdir. Beach Bar'da 02:00'a kadar içecek servisi konsept dahilinde devam etmektedir. Minibar hergün soft içecekler ile dolduruluyor. Öğle ve akşam yemeklerinde içecekler masaya servis ediliyor. Çocuk büfesi 12:30-13:00 ve 18:00-18:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Taze sıkma meyve suları ücretlidir.

Yemekkartı

Gece snack 00:00-01:00 arası, Soğuk sandwich 01-00-07:00 arası, Pastane 10:00-18:00 arası, Dondurma saati (çocuklar için) 12:30-13:00 arası, Snack ikramlar 12:30-16:00 arasındadır

A La Carte

A la carte restoranlar rezervasyonlu ve birer kez ücretsizdir.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ