Voyage Sorgun, Side

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Merhaba, voyage sorgun...
Merhaba, voyage sorgun tesislerinizde geçirdiğimiz tek kelime ile mükemmel 3 günün sonrasında müşteri odaklı hizmet anlayışınızdan dolayı başta tesis yöneticileri ve personeli olmak üzere tüm yetkilileri kutlamak isterim. Yıllardır tanıdığımı... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 56-60 / AİLE / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Ara '12
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
Her zamanki gibi, otelden cok...
Her zamanki gibi, otelden cok memnun kaldik. Birde fiyat cok azcik dusseydi, kesinikle eylul ayinda tekrra gitmeye dusunurduk. Tatil superdi, ama sayili gun cok hizli geciyor, sanki dun geldik, ama ayrilma vakiti gelmis ne yazikki:(. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / AİLE
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
Uygun fiyata çok fazla hizmet...
Uygun fiyata çok fazla hizmet var hizmet kaliteside çok iyiydi. [Devamı]
ÇOK İYİ
Çocuklu aileler için iyi bir...
Çocuklu aileler için iyi bir tesis. Memnun kaldım. [Devamı]
İYİ
İşletme güzel daha öncede voyage...
İşletme güzel daha öncede voyage hotelde kaldık ama burası mevkii konum olarak güzeldi planı ve doğası çok güzeldi iyi biryer. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKLU
Herşeyi kaliteli yemeklerinden...
Herşeyi kaliteli yemeklerinden lavabolarına kadar kaliteli temiz bir tesis. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Biz çok memnun kaldık. Hiç bir...
Biz çok memnun kaldık. Hiç bir problem yaşamadık. 4 gün kaldık çocuklarımda rahat etti. [Devamı]
Kuzenimle beraber gelmiştik...
Kuzenimle beraber gelmiştik. Eylül ayı gibi kız arkadaşıyla gelmek istiyor. Arkadaşlarımada anlatıyorum tesisi. Çok güzel bir hizmet vardı. Sıkılma bıkma bir yorgunluk yoktu. Bir bayan garson vardı hasta olduğu halde işe gelmiş ve ben işimi seviyorum... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / GRUP / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Güzeldi. Kafa dinlemelik rahat...
Güzeldi. Kafa dinlemelik rahat bir yer hizmet iyi. Denizi güzel. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 19-25 / GRUP / ÇOCUKSUZ
İYİ
Yeme içme olarak gayet iyiydi...
Yeme içme olarak gayet iyiydi. Kalitesi çok güzeldi. İstediğimiz zaman kaliteli yiyeceğe ulaşabildik. Şuana kadar gördüğüm en kaliteli tesisti. Sizleri tebrik ediyorum. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
Otelpuan.com 2011
Gümüşpuan Ödülü

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

MAVİ BAYRAKLI TESİS

Hakkında

Herkese hitap eden tesis, sizlere unutulmaz bir tatil imkanı sağlıyor.

Konum

Side'ye 3 km., Antalya'ya 75 km., havalimanına 65 km. mesafede bulunmaktadır.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil sistemle hizmet veren tesiste sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfedir. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli alkollü, alkolsüz ve bazı yabancı içkiler English Pup'da ve bistroda 24 saat ücretsiz. Underground Discko Bar'da 04:00'e kadar içecek servisi konsept dahilinde devam etmektedir. Sabah, öğle ve akşam yemeklerinde içecekler masaya servis ediliyor. Taze sıkma meyve suları ve lux yabancı alkollü içecekler ücretlidir. Tesisin belirlemiş olduğu bazı alanlarda ve saat dilimleri arasında Algida marka açık dondurma çeşitleri ücretsiz olarak veriliyor.

Yemekkartı

Kahvaltı 07:00-11:00 arası, Pastane 11:00-18:00 arası, Snack ikramlar 12:30-16:00 arasındadır.

A La Carte

A La Carte Restoranlar, hava koşullarına bağlı olarak hizmet veriyor ve konaklama süresince birer kez rezervasyonlu ve ücretsizdir (Teppanyaki restoran ücretli).

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ