Voyage Bodrum, Bodrum

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Yiyecekler içecekler odaları...
Yiyecekler içecekler odaları herşeyi çok güzel tekrardan gideceğiz çok memnunuz. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Yenilendiği için temiz ve güzel...
Yenilendiği için temiz ve güzel güleryüzlü insanlar yardımcı oluyorlar merkeze yakın. [Devamı]
İYİ
Yenilenmişti birde herşeyi ile...
Yenilenmişti birde herşeyi ile süper bir tesis olmuş. Çok memnun kaldık. Herşey 4x4 lüktü. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Mayıs ayının ilk haftasında...
Mayıs ayının ilk haftasında voyage otelde çok güzel sorunsuz bir tatil geçirdik. Otel yenilenmiş ve konumu çok güzel. Odalar , temizlik ve yemekler harika. Havuz küçük. Denize sadece iskeleden girilebiliyor çünkü deniz kenarı taşlık. Otele çocuk alın... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE / ÇOCUKSUZ
Kış tatili , May '12
İYİ
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
Genelde bize hiç mahal...
Genelde bize hiç mahal vermediler bizim düşünebileceğimiz herşey vardı hiçbir eksiği yoktu. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Belli bir kaliteden asla taviz...
Belli bir kaliteden asla taviz vermeyen bir markadır voyage benim için genel olarak memnun kaldım sürekli memnun kalıyorum. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / TEK / ÇOCUKSUZ
Tesisin bütün özelliklerinden...
Tesisin bütün özelliklerinden çok memnun kaldık herşeyini tavsiye ederim. [Devamı]
ÇOK İYİ
Çok güzel ufak fazla büyük...
Çok güzel ufak fazla büyük olmayan manzaralı iyi bir tesis. Herkese öneriyoruz. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Bütün özellikleri ile tavsiye...
Bütün özellikleri ile tavsiye ederim. Çok memnun kaldım herşeyinden. [Devamı]
Mükemmel demem yeterli...
Mükemmel demem yeterli olacaktır. Müdür can bey kahraman bey ılgın hanım ve mimarına teşekkür ediyorum. Mükemmel bir iş çıkarmışlar. Adnan bey ve bardaki volkan bey çok ilgililer. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Yetişkinler için hizmet veren Voyage Bodrum, çocuk gürültüsünden uzak, Bodrum eğlencelerine yakın konumuyla sadece sevdiklerinizle rahat ve özgür bir tatil sunuyor.

Konum

Tesis Bodrum şehir merkezine 900 m., havalimanına 35 km. mesafededir.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil sistemle hizmet veren tesiste sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfedir. Tesisin belirlediği yerli alkollü, alkollsüz ve bazı yabancı içecekler Lobby Bar'da 24 saat ücretsiz. Beach Bar'da 01:00'a kadar içecek servisi konsept dahilinde devam etmektedir. Minibar hergün soft içecekler, bira ve çerez ile dolduruluyor. Öğle ve akşam yemeklerinde içecekler masaya servis ediliyor. Taze sıkma meyve suları ücretlidir.

Yemekkartı

Gece snack 00:00-01:00 arası, Soğuk sandvich 01-00-07:00 arası, Pastane 10:00-18:00 arası, Snack ikramlar 12:30-16:30 arasındadır.

A La Carte

A la carte restoran konaklama süresince 1 kez ücretsizdir.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ