Titanic Resort Hotel, Lara

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Tam randımanlı değil 3 gün...
Tam randımanlı değil 3 gün kaldım 5 gün kaldım erken sezon daha birçok yer açılmamış. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 56-60 / TEK / ÇOCUKSUZ
ÇOK KÖTÜ
Güzel bir tesis özellikle...
Güzel bir tesis özellikle yemekleri ve çalışanların güleryüzlü olması otelin görünüşü olsun çok beğendik. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 19-25 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Biz 4 sene önce gittik memnun...
Biz 4 sene önce gittik memnun kaldık bu sefer memnun kalmadık yeni bir otele gitmeyi terrcih ederim yakınlarıma tavsiye etmem. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE / ÇOCUKLU
ETMİYOR
Hzimet olarak çokiyiylerid...
Hzimet olarak çokiyiylerid yardımcı oldular her konuda güvenilir ve temizdi sorun yaşamadığımız için herkese tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / GRUP / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Ücret kalitesi gayet iyiydi...
Ücret kalitesi gayet iyiydi. Kalitesi çok yeterli. Sıcak havuzu olması bir arttıydı laradaki tesislere göre fiyatları uygundu. [Devamı]
| YORUMCU | FOTOĞRAFÇI | FAYDALI TATİLCİ
Türkiye, YAŞ: 46-50 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Otel güzel yeni temiz bakımlı...
Otel güzel yeni temiz bakımlı yemekleride iyi dinlenmek amaçlı gittik dinlendik. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Çok iyi başarılı hizmet aldık...
Çok iyi başarılı hizmet aldık . Hizmet kalitesi çok iyi müşteri memnuniyeti iyi sıkıntıyla karşılaşmadık . Sıfır sorunla tatili bitirdik. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Otelin girişi çok güzeldi...
Otelin girişi çok güzeldi. Mimarisi çok güzel olan bir otel. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / TEK / ÇOCUKSUZ
İYİ
Tesisin genel durumu güzel...
Tesisin genel durumu güzel. Genel görünümü güzel. Hizmetler yemekler güzel. Alanıda çok kullanışlı ve insanda tatil hissi uyandırıyor. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Her manada güzel. Dışarıda değil...
Her manada güzel. Dışarıda değil otelde vakit geçirdik. Deniz havuz spor aktiviteleri ayağınızın altında. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Akdeniz'in etkileyici manzarası ile Titanic Resort Hotel, otelin büyük bir kısmını çevreleyen havuzları kendinizi özel hissedebileceğiniz rahatlığı, konforu bir arada sunan bir dünya yaratıyor..

Konum

Şehir merkezine 12 km., havalimanına 10 km. mesafede bulunmaktadır.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil. Sabah, öğle, akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-03:00 saatleri arası ücretsiz.Minibar hergün soft içecekler ile dolduruluyor.

Yemekkartı

Geç kahvaltı 10:00-10:30 arası, Dondurma 16:30-18:00 arası, Gece snack 23:00-00:00 arası hizmet vermektedir.

A La Carte

A la carte restoranlar rezervasyonlu ve kişi başı 10 € servis ücretli.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ