Sensimar Turkiz Kemer Marina&Spa, Kemer

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
İstediğimiz özellikler olursa...
İstediğimiz özellikler olursa tavsiye ederim aktiviteleri fazla olacak müşteri ilişkileri samimi olacak. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Deniz-güneş-kumsal tatili , May '12
İYİ
Otelde geçirmiş olduğum tatilim...
Otelde geçirmiş olduğum tatilim çok dinlendirici ve huzurlu. Geçti thalasso and spa and masaj herkesin yaptırması gerekiyor çok keyifli bir otel ... Deniz mavi bayrak . Tertemiz ... Personel çok ilgi alakalı güler yüzlü ... Herkese tavsiye ediyorum ... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKSUZ
Termal tatil , Nis '12
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
Denize girmek için uygun değil...
Denize girmek için uygun değil. Marinanın yanında çok uygun değil hijyen açısından. Ben bir daha tercih etmem bu oteli denizine giremediğim için. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 66-70 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Nis '12
ETMİYOR
Temizliği iyiydi. Müşteri...
Temizliği iyiydi. Müşteri lişkileri yemekleri iyiydi. Temiz bir oteldi. Denize çok yakındı. Misafirleri karşılamaları çok iyiydi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Yakınlarıma tavsiye ederim...
Yakınlarıma tavsiye ederim. Yaşıtlarıma tavsiye etmem. Çok durağandı. Konumu odası çalışanlar iyiydi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
KARARSIZ
Hizmeti, personeli, tesisin...
Hizmeti, personeli, tesisin kalitesi iyiydi tek şikayetim alkollü içeceklerdi biraz daha içilebilecek birşeyler getirilebiliridi rakısı, birası, şarabı hiç biri güvenilir marka değildi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Antalyaya tatil yapmak için...
Antalyaya tatil yapmak için gelenler için o kadar iyi bir otel değil daha iyi olabilirdi belki sezondan da kaynaklanıyor olabilir gençlere değil yaşlılara hitap ediyor gibi geldi eğlence programı yoktu. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / TEK / ÇOCUKSUZ
ETMİYOR
Servisi,personeli,konumu hepsini...
Servisi,personeli,konumu hepsini tavsiye ederim. Herşey çok çok güzel masaj otele aitmiş oda çok güzeldi. Benim her sene mart ayında doğum günüm bu otelde bana pasta ikram ettiler beni düşünmüş olmaları çok memnun etti beni. Bunca zaman başka otelle... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 56-60 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Yemekleri, personelin çalışma...
Yemekleri, personelin çalışma şekli odaların temizliği düzeni ve konforu, huzurlu ve sakin bir tatil için birebir olduğunu anlatırım yakınlarıma. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / GRUP / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Ara '11
ÇOK İYİ
Güzel bir tesis. Konumu güzeldi...
Güzel bir tesis. Konumu güzeldi. Hizmet ve kalite güzeldi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Ara '11

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Türkiz Hotel, tatil anlayışını farklılıklarla süslüyor. Eğlence ile dinlenmek, iş yaşantısını tatil rahatlığına dönüştürebileceğiniz bir yer..

Konum

Tesis, Antalya'ya 45 km., Havalimanına 55 km. mesafededir.

Konaklama

Her Şey Dahil hizmet sunmaktadır. Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-23:30 arası ücretsiz. Minibar her gün soft içecekler ve bira ile dolduruluyor. A la carte restoranlar rezervasyonlu ve bir kez ücretsiz.

Yemekkartı

Snack ikramlar 12:00-15:00 arası, Çay saati (kuru pasta ve kek ile) 15:00-17:00 arası, Gece snack 23:30-01:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ