Saphir Resort & Spa, Alanya

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Güzel bir otel sakin bir otel...
Güzel bir otel sakin bir otel tam dinlenilecek bir otel güzel bir yer. [Devamı]
Deniz-güneş-kumsal tatili , Eyl '11
İYİ
Havuzu güzel ortamı geniş...
Havuzu güzel ortamı geniş yemekleri güzeldi temizliği iyiydi odaları ferahtı denizi kötü çok fazla taşlıktı bacaklarım kesildi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / AİLE / ÇOCUKLU
Deniz-güneş-kumsal tatili , Tem '11
Herşeyiyle anlatırırım...
Herşeyiyle anlatırırım. Animatörler çocukla ilgileniyorlardı. Otel çok temiz çok güzel. Temizlik çok güzeldi. Hizmet güzeldi. Personeli çok güler yüzlüydü. Herkese çok tavsiye edeceğim. Çocuklu aileler için. Denize sıfır. Çok büyük değil ulaşımı çok ... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
Deniz-güneş-kumsal tatili , Tem '11
ÇOK İYİ
Çok rahat bir yer. Rahatlıkla...
Çok rahat bir yer. Rahatlıkla kalınabilecek bir yer. Personelin bazıları sıcakkanlı güzleryüzlü. Bazıları görevlerini yapmıyordu. Rahatsız ediciydi. [Devamı]
Doğa-dinlenme seyahati , Eki '10
ÇOK İYİ
Otel güzeldi dinlenmek için...
Otel güzeldi dinlenmek için ideal bir otel şiddetle tavsiye ederiz personel içten ve samimi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 19-25 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Tavsiye ederim balayı çiftiydik...
Tavsiye ederim balayı çiftiydik gayet güzeldi bir sorun yaşamadık tesiste. [Devamı]
Tavsiye ederim tesisi...
Tavsiye ederim tesisi çocuklarıma uygun olması açısından uygun bir oteldi memnunuz. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / AİLE / ÇOCUKLU
ÇOK İYİ
Güzel bir tesisti. Rahattı...
Güzel bir tesisti. Rahattı. Memnun kaldık. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / TEK / ÇOCUKSUZ
İYİ
Saphir resort tam puan 100...
Saphir resort tam puan 100 üzerinden 100 herşey harika personel ,ilgi, temizlik ve düzen son derece iyi otele girdiğinizde çok farklı bir ortam kalite ön planda daima iyi ve olumluya gitmeye hedefleyen yönetim kadrosu var müdürler odalarında oturmak... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKSUZ
yıldız sayısı
HAK EDİYOR
Personel tavrı hosuma gitmedi...
Personel tavrı hosuma gitmedi. Yemek kalitesi düzelirse tavsiye ederim. Genel anlamda güzeldi. Sahili bahcesi güzeldi. Akşam rahat oturduk. Klimaları çok iyi calıstı. Bazı otellere gidiyorum cam bardak veriyorlar burda plastik bardak vardı. Herseyi b... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Deniz-güneş-kumsal tatili , Ağu '10

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Saphir Resort & SPA, temiz havası ve engin sularıyla size dinlenme fırsatı sağlıyor , evinizin samimi ve rahat ortamıyla da huzur veriyor. Alanya’daki otelin sunduğu SPA hizmetleri tüm yılın yorgunluğunu unutturuyor.

Konum

Alanya'ya 12 km., Antalya Havalimanı'na 110 km. mesafede.

Konaklama

Tesis Herşey Dahil konseptte hizmet vermektedir . Sabah, öğle, akşam açık büfe yemekler sunan tesiste yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00 - 24:00 saatleri arasında ücretsiz sunulmaktadır.Min. 7 gece konaklamalarda 1 a la carte restorandan rezervasyon ile 1 kez yararlanılır.

Yemekkartı

Geç kahvaltı 10.00-11.00 arası, Gözleme ikramı 11.30-17.00 arası, Snack ikramlar 12.00-17.00 arası, Çay saati (kuru pasta ve kek) 17.00-18.00 arası.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ