Rocks Hotel, Girne Şehiriçi

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Fiyat kalite arasındaki...
Fiyat kalite arasındaki tutarsızlıktan dolayı tavsiye etmem. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Deniz-güneş-kumsal tatili , May '12
ETMİYOR
ORTALAMA
Şehir içinde olmasından dolayı...
Şehir içinde olmasından dolayı tavsiye ederim otelin içi biraz eskimiş. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKSUZ
Tamamiyle hizmet anlamında...
Tamamiyle hizmet anlamında memnun kaldım daha önceden gitmiştim tanıdığım bir yer hizmet iyi tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 56-60 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Temizliği ilgisi sadece...
Temizliği ilgisi sadece yemeklerini tavsiye etmem sıcak bir otel şehre yakınlığı çok güzel seviyorum bu oteli. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 51-55 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Temizliğinden güzel hizmetinden...
Temizliğinden güzel hizmetinden bahsederim konumu güzel hizmetleri güzel. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 71+ / GRUP / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Temizlik yiyecek içececek hizmet...
Temizlik yiyecek içececek hizmet edenlerin seviyesini bilmesi çok kibar ve çok mükemmeldiler tavsiye ederim. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / TEK / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Kumar isteyen varsa gitsin...
Kumar isteyen varsa gitsin. Bahsedilecek birşey yok kumarhanesi güzel. Birde oda servisi ve mini bar pahalıydı. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
10 kişi gittik. Mayıs ayındada...
10 kişi gittik. Mayıs ayındada düşünüyorum. Temiz geniş şehrin içinde kahve içmeye madoya gidebiliyorum çok gezilecek yerler var gidebiliyorum kalite fena değil gelen insanlar daha nezih. Ama kumarhanesinde para verilmiyor. 11 kişiydik 1 kişi para al... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 71+ / GRUP / ÇOCUKSUZ
İYİ
Bütün sülale oraya gidiyor...
Bütün sülale oraya gidiyor hizmet muhteşem yemekler güzel temiz bir otel. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 46-50 / AİLE / ÇOCUKLU
Yakınlarımızla gidiyoruz biz...
Yakınlarımızla gidiyoruz biz. Herşeyiyle dört dörtlük bir otel. Kıbrısta buna benzer başka bir otel yok. Çok ciddi ,seviyeli ve çok rahat bir otel. Bizim yaş gurubumuza uygun olan bir yer. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 61-65 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Girne merkezde konumlandırılan tesis , muhteşem mimarisi ve konforlu odalarıyla misafirlerinin hizmetinde. Hoş ve sıcak ortamı ve güler yüzlü personeliyle, Misafirlerine eşsiz bir hizmet vaadediyor.

Konum

Ercan Havalimanı'na 40 km mesafede bulunan tesis , Girne şehir merkezinde konumlandırılmıştır.

Konaklama

Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste. Bütün içeçekler ve extralar ücretlidir. Yemek saatleri kış veya yaz sezonuna göre farklılık göstermektedir.

Yemekkartı

Akşam yemeği,açık büfe olup 19:00-22:00 arası, Kahvaltı,açık büfe 07:00-11:30 arası, Kahvaltı (Hafta sonu) 07:00-12:00 arasındadır.

A La Carte

Habanera A la carte restaurant - Dragon A la carte restaurant mevcuttur.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ