Rixos Tekirova, Kemer

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Çok güzel bir yerde ormanın...
Çok güzel bir yerde ormanın içinde çok güzel yapılmış herşeyinden emnun kaldık ortalama olarak 5 puan tesis. Fiyatlar biraz daha ucuz olursa biz biraz erken gittik dinlenmeye gittik denizden yararlanmak için gitmiyoruz benimle birlikte 2 aile daha gi... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 61-65 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Oradaki yaşadıklarımızı...
Oradaki yaşadıklarımızı gördüklerimizi içtiklerimizi anlatırız animasyonlarını söyleriz yemekleri güzeldi denizi güzeldi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 61-65 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Güzel bir tesis. Tesisi tavsiye...
Güzel bir tesis. Tesisi tavsiye ederim. Çalışanlar güzeldi. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Çok güzel. Yemeklerden memnun...
Çok güzel. Yemeklerden memnun kaldım. Havuzu denizi güzel. Hizmet kalitesi iyi. İnsanlar cana yakın. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 26-30 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
Disiplinli güzel bir tesisti...
Disiplinli güzel bir tesisti. Ağaçların arasında doğa ile iç içe güzel bir yer. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
İYİ
İlk başta havuz bar restoran...
İlk başta havuz bar restoran olsun çalışan çocukların zorla yedirir gibi hizmet etmeleri mükemmel . Çay mükemmeldi . Dinlenme oldu bizim için odamız rahattı odamda kettle olması minibarın hizmet vermesi temizlik hizmetleri çok iyiydi . [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 66-70 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
ÇOK İYİ
Çalışanları çok iyi personele 2...
Çalışanları çok iyi personele 2. Kez söylemiyorsunuz yardımlaşması çok iyi hizmetinden memnun kaldık yani. Ayrıca sineması var kortları var canınız sıkılmıyor konum olarakta güzel. [Devamı]
Hizmet temizlik personelin...
Hizmet temizlik personelin güleryüzlülüğünden bahsederim. Havuz barda rıfat bey vardı barmen gayet iyiydi güleryüzlü samimi . Burak bey animasyonda vardı iyiydi karşılamada hatice hanım bunlara teşekkür ederim . [Devamı]
ORTALAMA
Genel olarak tavsiye ederiz...
Genel olarak tavsiye ederiz. Ortamını çok beğendim. [Devamı]
Doğa-dinlenme seyahati , Şub '12
İYİ
Otel çok güzeldi ama sanırım...
Otel çok güzeldi ama sanırım kış döneminde olmasından dolayı animasyonlar eksikti. Bunun dışında herşey beklediğimizden daha iyiydi. Öğle yemeği saatini kaçırmıştık. Sini restaurantta bize özel hazırlanan öğle yemeği çok güzel bir sürpriz oldu. Ets ... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Oca '12
yıldız sayısı
HAK EDİYOR

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

Hakkında

Rixos Tekirova mavi ve yeşilin en güzel buluşması ile Akdeniz'in turkuaz mavisi değerlerinden biri olan Tekirova'da çam ağaçları ile çevrili mitolojik dağların eteklerinde, kendine özel bir koyda yer almaktadır.

Konum

Antalya merkeze 63 km., havaalanına 73 km. mesafede yer almaktadır.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahi konsepti ile hizmet veren tesiste sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Bazı yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler ücretsiz. Minibar hergün soft içecekler ile dolduruluyor

Yemekkartı

Çay saati (kuru pasta ve kek ile) 15:30-17:00 arası,gece snack 00.00-02.00 saatleri arasındadır

A La Carte

A la carte restoran rezervasyonlu ve her biri birer kez ücretsiz.Fransız A la Carte Restoran'a 12 yaş altı çocuklar alınmıyor.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ