Rixos Sungate Hotel, Kemer

Tüm Misafir Görüşleri

Görüşleri Sıralayın

Görüşleri Filtreleyin

Detaysız görüşleri de göster
Gerçekten güzel bir otel sunulan...
Gerçekten güzel bir otel sunulan kalite ve çalışanlar çok iyi durumda restaurantta çok iyi hizmet aldık güvenlik müdürü cemil bey çok yardımcı oldu oldukça memnun kaldık. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE / ÇOCUKLU
Doğa-dinlenme seyahati , Mar '12
ÇOK İYİ
Sungate otelin ismini daha önce...
Sungate otelin ismini daha önce çok duymuştuk. Coca cola firmasının toplantısı için bu tesiste konakladık. Mükemmel 2 gün geçirdik. Yıldızlar geçidi gibiydi. Megastar tarkan bile sahne aldı. Otel mükemmeldi. Toplantı salonu devasaldı. ikramlar progra... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 36-40 / TEK / ÇOCUKSUZ
İş seyahati , Mar '12
HAK EDİYOR
En önemlisi güleryüzlü hizmet...
En önemlisi güleryüzlü hizmet veriliyordu. Tavsiye ederim. [Devamı]
Aktivitelerinden bahsediyorum...
Aktivitelerinden bahsediyorum hamam, sauna, sauna kalitesinden bahçesi güzel çocuk clubü çok iyi benim oğlum ısrar etti o yüzden 2. Kez gittim çok ilgililer otel lobisini beğeniyorum otel çok güzel . Yemekleri daha iyi olsa iyi olur . [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / AİLE / ÇOCUKLU
Hiç bir sıkıntı yoktu...
Hiç bir sıkıntı yoktu. Yakınlarıma tavsiye ediyorum bir daha gidebilirim. Güzel bir yerdi. [Devamı]
ÇOK İYİ
Rixos sungate de daha önceki...
Rixos sungate de daha önceki yıllarda da; değişik toplantı ve kongrelerde konakladık. Kongre ve toplantılarda rahatlıkla konaklayabileeğiniz büyük ve imkanları geniş bir tesis. Genellikle kış aylarında konakladığımız içiın denizden pek yararlanamadık... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 14-18 / TEK / ÇOCUKSUZ
İş seyahati , Oca '12
DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR
Tüm çalışanlarına çok...
Tüm çalışanlarına çok teşekkürler! hoşça vakit geçirdik. Özellikle mehmet bey ve saide hanım herkesle tek tek ilgilendiler bizi rahat ettirmek için her şeyi yaptılar animasyoncu arkadaşlarada çok teşekkürler. Çok sıcak bir ortam sağladılar. [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 41-45 / AİLE
Kış tatili , Oca '12
HAK EDİYOR
Ben kışın gittim. Güzel bir...
Ben kışın gittim. Güzel bir tesisdi. Personel iyiydi. [Devamı]
Doğa-dinlenme seyahati , Oca '12
İYİ
Balayı tatilimiz çok güzel geçti...
Balayı tatilimiz çok güzel geçti ,herşey güzel ,balayı kahvaltısı zengin ve lezzetli. Aegean restoranda yemek yedik ,servise ve yemekler güzel. İlgiden dolayı çok teşekkür ederiz. [Devamı]
Doğa-dinlenme seyahati , Ara '11
HAK EDİYOR
Otel alanınızı gezdik ve yazın...
Otel alanınızı gezdik ve yazın mutlaka gelinmeli diye düşünmekteyiz. Terace evler tarafındaki doğa harika. Sanat tarihi mezunuyuz piano barınızdaki cam içerisindeki süslemeler çok güzel düşünülmüş. Ahşap ile süslemeler ortama ayrı bir renk katmış. Pi... [Devamı]
Türkiye, YAŞ: 31-35 / ÇİFT / ÇOCUKSUZ
Doğa-dinlenme seyahati , Ara '11

BU OTELİ HARİTADA GÖR

Harita ve uydu fotoğrafını görmek için tıkla.

OTEL BİLGİLERİ

MAVİ BAYRAKLI TESİS

Hakkında

Rixos Sungate, her türlü zevke uygun aktivite imkanları ile dikkat çekiyor.Zenginmutfağıyla farklı damak tadlarına hitap etmektedir.

Konum

Beldibi mevkiinde bulunan Rixos Sungate, Antalya şehir merkezine 25 km., havalimanına 50 km. mesafede bulunmaktadır.

Konaklama

Ultra Her Şey Dahil konsepti ile hizmet veren Rixos Sungate Hotel'de, sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe. Bazı yerli ve yabancı, alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat ücretsiz. Minibar her gün soft içecekler ile dolduruluyor. Odalarda Maxibar (ücretli) bulunmaktadır.

Yemekkartı

Gece snack 00:00-02:00 arası, Kahvaltı 07:00-10:00 arası, Geç kahvaltı 10:00-11:00 arası, Öğle yemeği 12:30-14:30 arası, Snack ikramlar 14:30-18:00 arası, Çay saati (kuru pasta ve kek ile) 16:30-18:00 arası, Akşam yemeği 18:30-21:00 arası hizmet veriyor.

A La Carte

A la Carte restoranlar rezervasyonlu ve kuver ücretlidir.Tesiste, A'la Carte Restoranlar 19:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Deniz ürünleri ve Türk -Yunan a la carte restoranlara 12 yaş altı çocuk kabul edilmemektedir.

BU OTELİ PAYLAŞ

BÖLGENİN EN BEĞENİLEN TESİSLERİ