Üyeliğin Avantajları

• Ücretsiz üye olun

Üyeliğiniz, aşağıdaki formu doldurup gönderdiğiniz ve gelen E-postadaki aktivasyon işlemini tamamladığınız anda ücretsiz olarak başlayacak.
  • Otelleri takip edin

Üyelerimiz ilgilendikleri otelleri takip listesine alabiliyor ve gelişmelerden haberdar oluyor; son dolaştıkları otelleri görüntüleyebiliyorlar.
  • Kişiselleştirin

Kişiye özel haber ve duyuruları sadece üyelerimiz alabiliyor ve avantajlarından faydalanabiliyorlar.

Üye Bilgileri

Cinsiyet - Ad / Soyad Doğum tarihiniz
Bulunduğunuz ülke Bulunduğunuz şehir

Ekran isminiz
Cep telefonunuz
E-Posta adresiniz E-Posta adresiniz (tekrar)
Parolanız Parolanız (tekrar)
Yılda kaç kez seyahate çıkarsınız? Ne zaman rezervasyon yaparsınız?
Hakkınızda
 Düzenli olarak E-posta ile fırsatlardan haberdar olmak istiyorum.
 Kullanıcı sözleşmesini okudum kabul ediyorum

Üyelik için destek

Ücretsiz üye olun

Yüzlerce otel ile ilgili objektif, eksiksiz ve doğru bilginin yer aldığı sitemize üyelik ücretsiz.

Yapmanız gereken tek şey üyelik bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak doldurmak.

Otelleri takip edin

İlgilendiğiniz otelleri takip listesine alabilir, gelişmelerden haberdar olabilir ve son dolaştığınız otelleri görüntüleyebilirsiniz.

Kişiselleştirin

Kişiye özel haberle duyuruları alabilir ve avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Ekran ismi

Site ziyaretçileri sizi seçmiş olduğunuz rumuzunuzla tanıyacak, görüş bıraktığınızda ya da fotoğraf yüklediğinizde, paylaşımlarınız bu rumuzunuzla yayınlanacaktır.

Rumuzun uzunluğu 4-32 karakter arasında olmalıdır.

E-Posta adresi

Üyelik esnasında geçerli bir e-posta adresi girmelisiniz.

Üyelik formunu doldurup onayladıktan sonra aktivasyon linki otomatik olarak e-postanıza gönderilecek ve aktivasyon linkini onayladıktan sonra üyeliğiniz ücretsiz olarak başlayacaktır.

E-posta adresiniz diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemez.

Akıllı Posta

Tercih ettiğiniz takdirde, ilgileneceğinizi düşündüğümüz fırsatları ve avantajları e-posta ile düzenli aralıklarla duyuracağız.