Suat Ateşdağlı / DJ
Son dönemin en popüler DJ'lerinden biri Suat Ateşdağlı... Ünlü gece kulüplerinin aranılan Dj'yi Ateşdağlı, şimdi de Voyage otellerinin gecelerini renklendiriyor. Puanyıldızı'nın sorularını samimiyetle yanıtlayan müzisyen yeni projeleri hakkında da bilgiler verdi...
1983 yılında profesyonel olarak DJ'lik hayatıma başladım. 24 yıldır Türkiye'nin sayılı müzik kulüplerinde çalıştım. Club 29 Grubu, Havana, Reina... Aynı zamanda Adam&Eve ve Voyage'lar gibi otellerin müzik koordinatörlüğünü yapıyorum. S Music Design adında ses-ışık-müzik servisi veren bir şirketim var. Ayrıca radyoculuk geçmişim var, Radio Fm, Radio 2019 gibi.
Yaz sezonunda gerçekten oldukça yoğunum Voyagelar var. Pazar geceleri Voyage Belek'te, pazartesi geceleri Voyage Sorgun, Salı geceleri de Voyage Torba'da çalacağım. Haftanın her günü saat 17.00-1800 arası da bu üç otelde dönüşümlü olarak çalacağım. Ayrıca düğün ve davetler epeyce var, bir de yurt dışı projelerim var.

Bu güne kadar 5 albümüm çıktı. İlk albüm "Bosphorus Night" Türkçe parçaların mixlendiği bir albümdür. Yabancı müzik listelerinde 7 hafta 1 numara olmayı başaran bir complation'dır. Türkiye'de 6 aydır listelerde bulunmuştur. 2007 Kasım'da çıkan "Bosphorus Night 2" albümüm de uzun süre listeler de 1 numara oldu ve halen müzik listelerinde yer alıyor. Mayıs 2008'de Gaja Voyage adında yeni bir complation piyasaya sürdük ve o da çok başarılı oldu. Ağustos 2008'de Reina adlı complation bütün müzik listelerini alt üst etti ve 1. sıradaki yerini kimseye henüz kaptırmadı. Mayıs 2009'da "Bosphorus Night 3" piyasaya çıktı ve şu anda müzik listelerinde birinci sırada. Önümüzdeki günlerde de Bosphorus Night albümüne mutlaka yenileri de eklenecektir.
Bu düzenlemeler insanların çok hoşuna gidiyor ve nabzını yüksek tutuyor. Ben şarkılara bir ruh kattığıma inanıyorum, bu da dinleyenleri mutlu ediyor.
Tatil için favori bölgelerim tabii ki Bodrum, Antalya, güney sahilleri... Buraları çok seviyorum.
Türkiye de görmeye ve yaşamaya doyamadığım yerler Göcek ve olmazsa olmaz İstanbul Boğazı.
Kategorilerden birini seçin ve konuyu belirleyin.
Sorunuzu kutuya yazın ve gönderin.
Puan Yıldızı sorunuzu yanıtlasın.